Herman (nyk. Diesel)

Lisätty sivulle: 2014-11-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Herman (nyk. Diesel)
16.2.2015 Herman sai kodin Helsingistä koiran kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

24.8.2015 Kuvaterveisiä Dieseliltä!

20.5.2015 Valtakunnassa kaikki hyvin, Herman on uudelleennimeytynyt Dieseliksi, ja vetää leikkipainimatseja Niila-koiran kanssa. Aktivointitunneli on mahdollisesti paras asia ikinä, koska siihen voi juosta täysillä ja pistää koko hässäkän heittelehtimään rullalle. Autossa matkustamista on treenattu askel askeleelta, ja se sujuu jo melko rennosti. Seuraavaksi suunnitteilla valjaisiin totuttelu, jos vaikka päästäisiin vielä tutkimaan myös ulkomaailmaa! Kaiken kaikkiaan erittäin sopeutuvainen ja utelias pieni kisse, joka lähestyy uusia ihmisiä rohkeana. Tarpeeksi röyhkeä syödäkseen piirakkaa suoraan pöydältä, jos selkä sattuu sopivasti kääntymään, ja niin ihanan hellyydenkipeä, ettei vastaavia episodeja muista kauaa.

***

Leikattu urospentu, syntynyt 07/2014. Kotihoidossa Helsingissä.

21.1.2015 Herman on löytänyt sisäisen kesyn kissansa, joskin hieman hämmentyneenä tapahtuneesta. Rapsutukset ja silitykset otetaan vastaan kehräten ja kiehnäten, mutta Herman ei ihan ole vielä varma miksi hän kehrää ja miksi silittäminen onkin mukavaa. Välillä ihan varmuuden vuoksi Herman luikahtaa vielä sängyn alle, pois silittävän käden ulottuvilta. Aamuisin heräävää hoitotätiä tervehditään kovaäänisellä kehräyksellä ja ruoan perässä Herman on valmis vaikka kiipeämään jalkaa pitkin syliin. Herman on keksinyt myös miten vaatekaapin oven saa pois paikoiltaan ja ottaa välillä hurjat painit siskonsa Mielikin kanssa, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää. Herman voisikin lähteä myös samaan kotiin Mielikin kanssa. Ihan vielä Herman ei ole täysin kesy, mutta hyvin lähellä jo ollaan.

4.1.2015 Herman on rohkaistunut kovasti! Se tulee jo itse silitettäväksi ja puskemaan, kunhan näköpiirissä on ruokaa tai sitä hämätään lelulla. Ruoka-ajan ulkopuolella ei ollakaan vielä ihan niin suopeita ja ilman lahjuksia onkin ihan turha yrittää päästä silittämään. Herman on hyvin kiinnostunut ihmisen touhuista ja onkin useasti mukana pällistelemässä, tosin käden ulottumattomissa. Varmastikin treenillä ja lahjonnalla ihmiskosketus alkaa jossain vaiheessa olla vieläkin mukavampi juttu. Herman on salamannopea karkaamaan, joten uudessa kodissa on oltava ovien ja ikkunoiden kanssa ekstratarkkana. Olisi hyvä, jos uudessa kodissa Hermania odottaisi nuorekas ja painihaluinen kolli (tai miksei reteämpi tyttökissa), joka toimisi sen mentorina matkalla kesyksi kissaksi.

19.11.2014 Herman lienee navettakissojen jaloa sukua, ja hurja saalistusvietti on sillä verissä. Lempipuuhaa on sulkalelun jahtaaminen ja lopulta totaalinen silppuaminen ja Herman sopisikin kotiin, jossa ollaan valmiita panostamaan sen aktivointiin. Sohvaperuna tai sylikissa Herman ei ole eikä siitä sellaista taida tulla – sen kesytysprojekti on vielä kesken, eikä ihmiskosketus ole sen mielestä ollenkaan miellyttävää. Ruoka sen sijaan on kenties paras mahdollinen asia maailmassa ja namien avulla Hermaniin saa jo hyvin kontaktia ja se on kiinnostunut ihmisten touhuista.

Olli, Herman ja Mielikki saapuivat Satakunnan suunnalta pääkaupunkiseudelle etsimään kotia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, tarvittaessa ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.