Herma

Lisätty sivulle: 2012-08-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Herma
22.2.2013 Herma muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Leikattu naaras, noin 3-4v. (elokuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

30.1.2013 Herma on hauska ja tomeraliikkeinen tyttö, joka rakastaa poskirapsutuksia. Jos silittäjä ei ymmärrä rapsuttaa oikealla tavalla, Herma ottaa tassun avuksi, siirtää käden sopivampaan kohtaan ja puskee. Herma on oikein karismaattinen ja kehrääväinen hurmuri joka varmasti viihtyisi joko perheen ainokaisena tai sitten kiltin kissakaverin seurassa.

26.1.2013 Kaunis Herma saapui Helsinkiin kotihoitoon. Kuulumisia ja kuvia tulossa, kunhan kotihoitaja neitiin ensin tutustuu.

24.1.2013 Herma matkustaa kotihoitoon pääkaupunkiseudulle lauantaina.

12.12.2012 Hermalle lisätty video sekä uusia kuvia! Herma ei oikein pääse oikeuksiinsa uusissa kuvissa. Herma näyttää nii tuimalta ja häijyltä sen pistävän väristen suurten silmien vuoksi. Herma kuitenkin on todella ystävällinen ja ihmisrakas. Herma viihtyy hyvin sylissäkin ja on todella iso rouva. Herma tykkää huolehtia BBB-veljes parvesta ja touhuaa aina tarhalla vieraillessani näiden mustien panttereiden kanssa.

8.10.2012 Herma mannekiinille lisätty uusia kuvia.

26.8.2012 Herma on todella kaunis ja ilmeikäs mannekiini. Herma on utelias, sosiaalinen ja ihmisrakas neitokainen. Herma tulee loistavasti toimeen muiden kissojen kanssa ja hänellä riittää vielä energiaa touhuta. Herma on jo aikuinen lady, muttei vielä kovin vanha. Hermassa on iän tuomaa viisaustta ja karismaa. Herma tykkää kameralle poseeraamisesta, vaikkei kuvissa hänen kauneus edukseen olekkaan. Herma on tottunut käyttämään ulkotarhaa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.