Hera (nyk. Alexandra)

Lisätty sivulle: 2013-10-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Hera (nyk. Alexandra)
1.11.2013 Hera muutti omaan kotiin Röykkään kissojen Marius, Haakon ja Vinksin luokse.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

14.11.2013 Pikku Alexandra on kotiutunut hyvin, vauhtia piisaa ja pojatkin ovat innostuneet leikkimään entistä enemmän. Hauskinta on se, että Alexndran paras kaveri on Maximus, isoin kissoista. Tosin Mariuksen viereen hakeutuu mielellään nukkumaan. Sylikisu, joka yöllä nukkuu meidän välissämme. Ihana, ihana kissa! Mukana pari kuvaa.

***

Leikattu naaraspentu, syntynyt 16.7.2013, kotihoidossa Helsingissä.

Kuulumisia kotihoidosta:

26.10.2013 Suloinen Hera hurmaa kaikki välittömällä olemuksellaan ja reippaudellaan. Hera tulee mainiosti toimeen hoitopaikan omien aikuisten kissojen kanssa ja hoitaa tunnollisesti nuorempia ottosiskojaan. Hera on aina valmiina leikkimään, jos leikittäjä löytyy. Myös kissojen kanssa painiminen ja takaa-ajoleikit ovat neidistä oikein mukavia. Kun väsymys iskee, kiipeää neitonen mielellään ihmisen syliin nukkumaan. Hera on hoitomamman sydänkäpynen, varsinainen rakkauspakkaus. Hera kaipaa kotia, jossa sillä riittää sylejä missä nukkua ja kissakaveri, jonka kanssa temmeltää.

14.10.2013 Hera on hurmaava pikkutyttö, joka rrrrakastaa ihmisiä ja muita kissoja. Hoitohuoneeseen menessäni Hera juoksee vastaan ja kiipeää heti syliin hakemaan silityksiä ja kehrää kovaan ääneen. Syliin neitonen jää myös mielellään unosille. Painileikit toisten kissojen kanssa on myös neidin mieleen. Hera toivoisi, että uudessa kodissa olisi kiltti kissakaveri seurana. Heran kunto on vaihdellut hyvästä huonoon, mutta nyt neiti on ottanut kasvupyrähdyksen ja ikioman kodin etsintä voi alkaa.

Pikkuiset olivat hoitoon tullessaan kovin alipainoisia ja kärsivät rajusta ripulista, johon söivät pari antibioottikuuria. Tämä sairastelu rasitti pentujen suolistoa, joten uuden kodin on hyvä panostaa laadukkaaseen ruokintaan.

Hera, Kronos, Dionysos, Uranos ja Apollon ovat sisaruksia, jotka saapuivat yhdessä Nyks-emonsa kanssa yhdistykselle kotihoitoon 16.8.2013. Samassa hoitopaikassa ovat myös Gaia-emo pentujensa Afrodite, Pandora ja Demeter kanssa sekä orposiskokset Athene ja Aramis. Nämä suloisuudet ovat lähtöisin samasta kodista Satakunnasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.