Henrik

Lisätty sivulle: 2014-03-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Henrik
3.5.2014 Henkka sai kodin Miki-kissan kaverina Helsingistä.

***

Leikattu uros, noin 6 kk (synt. 9/2013)

Kuulumisia kotihoidosta:

3.4.2014 Henrik on jo kotiutunut hoitopaikkaansa, mutta vieraat ihmiset Henkkaa pelottavat aikalailla. Vieraille ihmisille sähistään, mutta vihainen Henkka ei ole. Henkan voi ottaa hyvin vieraskin syliin ja hetken jännätttyään kisuli rauhoittuu. Rakkaudella ja pitkämielisyydellä Henkasta saa itselleen ihanan kissakaverin.

Kävin kuvaamassa Henkkaa hoitopaikassaan ja vaikka alkuun Henrik olikin hyvin epäileväinen, niin pian alkoi rentoutumaan ja lopussa sylissäkin makoili.

27.3.2014 Henrik on elänyt alkuelämänsä ilman kunnollisia ihmiskontakteja, joten pikkupoikaa vielä hieman jännittää uudenlainen elämä. Henrik etsii kissakaverillista kotia, jossa jaksetaan panostaa pojan kesyyntymiseen. Henrikiä ei luovuteta lapsiperheeseen. Henrikin saa ottaa syliin ja siinä se onkin ihan nätisti, mutta ihminen on kuitenkin vielä melko jännittävä tuttavuus. Ajan kanssa Henrikistä tulee varmasti ihana kotikissa.

Henrik on boxikuvassa taaempana.

Jare, Henrik ja Tiihonen tulivat Rekkujen hoitoon Satakunnasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.