Henni

Lisätty sivulle: 2008-08-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Henni
10.10.2008 HENNI SAI KODIN TURUSTA TOISEN KISSAN KAVERINA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

18.10.2008 Henni on nyt viikon asustellut uudessa kodissa. Kotiutuminen on sujunut hyvin kaiken kaikkiaan. Ensimmäinen vuorokausi oli rankka, kun tehtiin tuttavuutta Nekon (1,5 v tyttökissa) kanssa. Tytöt urisivat kilvan toisilleen. Yöllä, kun Neko nukkkui, Henni äityi naukumaan ilmeisesti ikävää. Seuraavana päivänä nukuttiin jo päiväunia emännän sängyssä yhdessä, joskin pyykkikasa turvallisesti välissä.

Henni on edelleen arka ja säikky mutta uteliaisuus voittaa ja uutta kotia on alusta lähtien tutkittu innolla ja energialla. Jos Henni malttaa pysähtyä hetkeksi niin, että ehtii rapsuttaa korvan takaa, jyrähtää “sisäinen moottori” käyntiin ja alkaa hirmuinen hyrräys :).
t. Sari Kääntö

****

5.10.2008 Henni on kiva, kovasti kehräävä ja puskeva, leikkisä tyttö. Hieman vielä ujo vieraiden ihmisten seurassa. Turussa.

21.9.2008 Tänään tyttölauman koko pieneni vähän sillä Hilda ja Henni siirtyivät toiseen hoitopaikkaan Turkuun, sillä jostain syystä pääkaupunkiseudulla ei osata arvostaa kaunista raidallista kisua tarpeeksi ja tytöistä ei ollut tullut kyselyitä. Ikä noin 4,5kk (syyskuussa 2008).

9.9.2008 Nää on kyllä niin suloisia! Tehonelikko on nyt päässyt asustamaan meidän tietokonehuoneeseen, jossa isoveikkana toimii Miro-kissa (joka myöskin etsii omaa kotia). Aikuisten kissojen lisäksi myös koiriin on tehty vähän tuttavuutta ja Henni uskalsi jopa vähän tassulla kopeltaa kun meidän Pyry-koiran häntää kun se niin kutsuvasti heilui ihan pikkukissan nenän edessä:)

13.8.2008 Nyt on nelikolta leikattu kynnet ja muutenkin tehty paremmin tuttavuutta. Henni innostuu oikeastaan joka kerta sylissä kehräämään, pieni suloinen hyrrykkä. Henni kehräsi kun harjoiteltiin sylissä oloa! Ensi se ei olisi lainkaan halunnut tulla syliin, mutta voi sitä riemua ja onnea kun pikkukisu rauhoittui syliini ja aloitti varovasti hyrinän.

11.8.2008 Henni on porukan pomo, tai ainakin siltä vaikuttaisi ensinäkemältä. Henni on reippaasti tutustumassa uusiin leluihin ja silityksetkin onnistuu kun pennuilla on ruokahetki. Kissaneitoset ovat toki kovasti hämillään kun joutuivat valitettavasti vaihtamaan hoitopaikkaa, sillä vanha hoitajarouva ei voinut niitä enää pitää, mutta ehkä lähitulevaisuudessa häämöttäisi jo se oma koti jonne kukin pikkukisu pääsisi asettaumaan taloksi:)

3.8.2008 Sisarukset Henni, Heta, Hilda, Hannah tahtoisivat löytää oman kodin jossa voisivat viettää onnellisia kissanpäiviä. Omassa kodissa olisi hyvä olla reipasta ja mukavaa kissaseuraa tarjolla.

Kertomus ensimmäistä kotihoitopaikasta:
“Oli onnea että pennut syntyivät ruokakaupan kellarissa eivätkä kärsineet nälästä, koska myyjättäret ruokkivat pentuja. 1,5 kk ikäisinä pennut pääsivät kotihoitoon vanhemmalle rouvalle ja kiintyivät häneen. Vieraita vähän pelkävät koska eivät ole tottuneet seuraan. Kotihoidossa on vanhempi koira ja kissa joista pennut tykkäävät.”

Kulukorvaus kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.