Hemuli

Lisätty sivulle: 2015-11-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Hemuli
16.9.2016 Hemuli sai kodin Vantaalta.

***

Leikattu uros, s. 5.11.2005. Kotihoidossa Helsingissä.

16.6.2016 Hurmaava Hemuli odottelee edelleen kotihoitajan luona Omaa Kotia. Hemuli on reipas, sosiaalinen ja ystävällinen herrasmies ja jaksaa leikkiä noutoleikkejä ja spurttailla mattoja ruttuun. Hemuli myös toimii kuulokojeena ja kertoo kotihoitajalle, jos ovikellon soiminen jää häneltä huomaamatta. Heti ihmisen istuessa tuolille hyppää Hemuli kyselemättä syliin rapsuteltavaksi. Aikansa seurusteltuaan se vetäytyy omaan pesäkoppiin päivänokosille. Missä olisi se Hemulin ikioma ihminen, joka jaksaisi rapsutella ja leikkiä noutoleikkejä?

13.3.2016 Lisätty reippaalle Hempalle uusia kuvia!

8.2.2016 Hempalla todettiin eläinlääkärissä alkava munuaisten vajaatoiminta. Tässä vaiheessa vaivaa pystytään todennäköisesti korjaamaan ruokavaliomuutoksella. Kuivaruokakoukussa oleva Hemppa saa siis totutella märkäruuan ja lihan syömiseen. Tämä kuitenkin tarkoittaa, että munuaisarvoja tulisi kontrolloida säännöllisesti, kuten muutoinkin suositellaan tämän ikäisillä kissoilla. Munuaisten vajaatoiminta on todella yleistä vanhemmilla kissoilla.

Hemppa on edelleen oikein aktiivinen ja sosiaalinen kissapoika. Se jaksaa leikkiä hoitajan kanssa vaikka kuinka paljon ja noutoleikitkin se hallitsee! Pieniä lapsia Hemppa jännittää, joten rauhallisempi koti olisi sille sopivampi.

14.12.2015 Hemulin historia sai lisävalaisua kiitos mikrosirun ja tatuoinnin, jotka siltä löytyi. Näiden avulla saatiin selvitettyä että Hemuli on nyt 10-vuotias herra joka on aikanaan syntynyt eläinsuojeluyhdistyksen hoivissa.

Ikäisekseen Hemuli on todella virkeä, reipas ja leikkisä, vaikka ikää on tullut juuri kaksinumeroisen luvun verran niin se ei Hemulia paina! Hemuli tulee polleasti vieraidenkin taputeltavaksi ja juttelee nauttiessaan huomiosta. Kamera ei meinannut pysyä Hemulin vauhdissa, sillä heti kun se huomasi huomion kiinnittyneen siihen, piti jo kiiruhtaa puskemaan kuvaajaa.

Hemppa tuntuu olevan oman arvonsa tunteva herrasmies, joka tulee rapsutettavaksi kun haluaa (eli usein), mutta ei kuitenkaan halua olla ihan miten tahansa riepoteltavissa, vaikka kiltti onkin.

19.11.2015 Hemuli on erittäin sosiaalinen ja huomionkipeä herra. Hemppa tykkää olla sylissä, rapsutukset ovat sille mieleen ja huomiota se kerjää maukumalla.

Hemuli on luovutettu Rekku Rescuelle kotia etsimään. Ensimmäinen omistaja joutui siitä luopumaan ja parissa paikassa Hemuli ehtikin jo käydä ennen kuin päätyi hoitopaikkaan. Hemuli on asunut sisäkissana eikä lainkaan sopeutunut ulkokissaksi kotiehdokaspaikassa. Seuraavassa paikassa Hemuli taas joutui muiden kissojen kiusaamaksi. Eli haussa on koti, jossa ei ole muita lemmikkejä.

Hemulin suu oli jäänyt hoitamatta vanhassa kodissa ja hampaat olivat päässeet melko huonoon kuntoon. Hemuli kävi eläinlääkärissä, jossa hampaista putsattiin hammaskivet pois ja yksi huonokuntoinen hammas poistettiin kokonaan. Hemuli on hyvä käyttää vuosittain eläinlääkärin tarkastuksessa ja samalla varmistaa, että hampaat pysyvät kunnossa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta seniorikissasta on 60 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.