Hemmo

Lisätty sivulle: 2013-09-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Hemmo
21.9.2013 Hemmo muutti omaan kotiin Lahteen kahden kissan ja kanin kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

Hemmo on kotiutunut hyvin. Jo ensimmäisenä iltana hemmo tuli viereen nukkumaan ja kehräämään. :) Olen vielä pitänyt Hemmoa pääasiassa huoneessani ja toisia kissoja muualla asunnossa. Hemmo on kurissut innoissaan tavatessaan muita kissoja, mutta omat kissani ovat vielä hieman ihmetelleet tätä uutta ilmestystä. Jättikani jännitti Hemmoa aluksi, mutta nykyään sekään ei ole enää niin pelottava tapaus. Nyt kun Hemmo on kohta ollut luonani kaksi viikkoa, saa hän ruveta olemaan ilman valvomistani koko asunnossa. Feliwayta pidän seinässä, jotta tutustuminen muihin olisi mukavampaa.

Hemmosta on kuoriutunut oikea hurmuri, joka löhöilee mielellään sylissä ja kehrää hurjan paljon. Hemmolle maistuvat Canaganin kuivamuona, sekä erilaiset märkäruoat ja lihat. Nirso kissa Hemmo ei ainakaan ole vaan melkoisen perso ruoalle!

Virtaa tästä pikkuherrasta löytyy vaikka muille jakaa ja Hemmo tykkääkin aloittaa riekkumisen usein jo aikaisin aamulla! Hemmon lempileluksi on noussut muhkeilla sulilla ja pattereilla varustettu lelu, joka piipittää siihen koskiessa. Lempparipaikka on iso raapimapuu, jonka puuhatunnelit ovat erityisen hauskoja. Illan tullen hemmo tykkää tulla nukkumaan kanssani. Ulkoilua kävimme kokeilemassa valjaissa, mutta Hemmon mielestä ulkoilu oli mukavampaa sylissäni kuin kävelemällä. Taisi vielä jännittää sen verran, että tulimme aika pian takaisin sisälle turvaan. :)

Eli mukavasti on mennyt ja Hemmo on aivan mahtava kamu!

Liitteenä vielä kuva, joka on otettu jo Hemmon ensimmäisenä iltana kotona.

***

Leikattu urospentu, noin 12 vkoa (syyskuun alussa), kotihoidossa Helsingissä

7.9.2013 Hemmo on ujohko kollipoika. Hemmo tarvitsee ymmärtäväisen kodin jossa aikaa auttaa Hemmoa oppimaan ihmisten kanssa eloa ja pidetään huolta Hemmon pitkästä turkista. Ventti, Puuha-Pete ja Hemmo on kaverukset Satakunnasta. Lisätietoja ja kuvia tulossa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.