Helvi

Lisätty sivulle: 2012-07-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Helvi
8.8.2012 HELVI SAI KODIN NURMIJÄRVELTÄ YHDESSÄ SISARENSA LYYTIN KANSSA

****

NAARASPENTU, 8vk (syntynyt 16.5.2012, luovutus vko 32 alkaen), kotihoidossa Toijalassa

12.7.2012 Helvi on neljästä pennusta rauhallisin, eniten emoaan Ainoa muistuttava, niin ulkoisesti kuin luonteeltaankin. Helviä kutsutaan hoitokodissa herkkisvauvaksi tai unikeoksi, sillä Helvi on aina se kuka jää viimeisenä nukkumaan ja heräilee hitaimmin muiden jo juostessa ympäriinsä. Kyllä Helvi yltyy sitten ihan samaan vauhtiin kunhan saa silmänsä auki ja painii, kiipeilee ja telmii lelujen ja sisarustensa kanssa hurjaa kyytiä kuten terveen kissanpennun kuuluukin.

Helvi on äärettömän kauniin vaaleanharmaa, hennoin raidoin ja sen turkki on puolipitkää. Helvi on kotihoidossa tottunut käsittelyyn, lääkitsemiseen, sylissä pitoon ja varovasti myös valvottuun ulkoiluun ja se on tavannut paljon eri ihmisiä, aikuisia ja lapsia. Helvi osaa hienosti käyttää hiekkalaatikkoa ja se syö reippaasti niin kuiva- kuin märkäruokaakin.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.