Helmut

Lisätty sivulle: 2016-10-04

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Helmut
1.2.2016 Helmut muutti omaan kotiin Helsingissä kasvattiveljensä Hanselin kanssa.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

11.12.2016 Täällä sujuu oikein mainiosti, molemmat kissat ovat rohkaistuneet ihan hurjasti! Olin valmis siihen, että kissat antaisi vasta kuukauden yhteiselon jälkeen meidän silittää ja rapsutella, mutta Hansel antoikin jo alle viikon asumisen jälkeen! Helmut antoi silittää viime perjantaina ekan kerran myös. Helmutista kuoriutui heti ekojen rapsutuksien jälkeen aikamoinen kiehnääjä kehruukone. Ruoka maistuu ja hiekkalaatikko on tuttu paikka, paitsi että Hansel pari kertaa päästi kakkelit väärään paikkaan, onneksi kuitenkin pahvilaatikoihin. Pojat hepuloivat välillä niin vauhdikkaasti että pökkäävät vessan oven kiinni, mutta laitettiin väliaikaisesti kenkä nyt tuohon oven väliin ettei mene enää kiinni. Yksi kukkaruukkukin löytyi pari päivää sitten palasina lattialta, mutta onneksi niitä saa aina uusia. Hurjalla vauhdilla on siis edetty ja me olemme ihan super iloisia että saatiin nämä kaksi veijaria meille ilahduttamaan arkea!

***

Leikattu urospentu, synt. 5/2016.

5.11.2016 Helmut on viettänyt leppoisaa kissanelämää kotihoidossa parin kuukauden ajan ja energinen poika kaipailisi jo kovasti omaan kotiin. Helmutin lempihetkiä päivässä ovat ruokailun lisäksi yhteiset jahtileikit muiden kissojen kanssa ja illanvietot sylissä huristen. Helmut tykkää huomionosoituksista, mutta malttaa vauhdikkaana poikana yleensä pysähtyä siliteltäväksi vasta päikkäreiden aikaan tai iltariehojen jälkeen.

Helmut nauttii paljon kissakavereiden seurasta ja toivookin, että uudesta kodista löytyy toinen yhtä vauhdikas ja leikkisä kollikaveri.

22.10.2016 Helmut on mainio pikkukissa. Se on samanaikaisesti utelias toheltaja, leikkisä saalistaja, ruokakupin rohmuaja, vaaniva tarkkailija, hellyydenkipeä halailija, ilmeikäs hauskuuttaja ja itsepäinen riiviö. Helmut osaa ottaa elämästä kaiken irti ja elää hetkessä.

Mutta yksi asia Helmutin elämästä vielä puuttuu – oma koti. Helmutin unelmakodissa olisi paljon leluja, taitavia rapsuttajia ja leikkiseurana reipas kollikaveri.

4.10.2016 Helmut on asustellut kotihoidossa nyt kuukauden päivät ja on tuona aikana kokenut todellisen muodonmuutoksen. Helmut oli tullessaan hyvin arka ja pelokas, eikä antanut koskea itseensä. Se oli mitä ilmeisemmin elänyt elämänsä ensimmäiset kuukaudet vailla minkäänlaista ihmiskontaktia. Vähitellen uteliaisuus voitti kuitenkin arkuuden ja luottamus pelon.

Viimeisten parin viikon aikana Helmut on näyttänyt itsestään aivan uuden, sosiaalisen ja huomionkipeän puolen. Helmut nauttii hoitopaikan ihmisten ja kissojen seurasta ja viihtyy pitkiä aikoja sylissä rapsuteltavana. Öisin Helmut kömpii yleensä viereen nukkumaan, kunhan on ensin hetken aikaa jahdannut mielikuvitusolentoja.

Helmut on hyvin leikkisä ja uudessa kodissa tulisikin olla Helmutille seurana nuori ja leikkisä kollikaveri. Helmut ei sovi perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.