Helmiina

3-6 -vuotias (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Helmiina on rauhallinen ja aluksi ihmistä arasteleva kissa, joka etsii stressitöntä kotia yhdessä kissakaverinsa Rauhan kanssa.

7.4.2021

Helmiina saapui Rekku Rescuen sijaiskotiin yhdessä kissakaverinsa Rauhan kanssa. Aiemmassa elämässään kaltoinkohdeltu Helmiina oli alkuun kovin varovainen sijaiskodin ihmisten kanssa ja vietti päivänsä piileksien. Hyvin pian kuitenkin kävi ilmi, että arkuudestaan huolimatta Helmiina rakastaa rapsutuksia ja ihmisen kyljessä kyhjöttämistä. Rapsutuksia Helmiina on ottanut vastaan mielellään jopa piileksiessään, kunhan ihmiskäsi osaa lähestyä tarpeeksi rauhallisesti.

Sijaiskodissa Helmiina saattaa edelleen säikähtää äkkinäisiä liikkeitä ja uusia ääniä, joten Helmiina ei sovi kotiin, jossa on pieniä lapsia. Helmiinan unelmien kodissa olisi paljon tutkittavaa ja ikkuna, josta katsella maailman menoa. Uudessa kodissa tulee myös varautua siihen, että Helmiinan sopeutuminen voi vaatia aikaa, rakkautta ja paljon kärsivällisyyttä.

Alettuaan luottamaan sijaiskodin ihmisiin Helmiinasta on kuoriutunut rapsutuksia ja läheisyyttä rakastava kissaneiti, joka asettuu mielellään ihmisen viereen köllöttelemään ja kehräämään sohvalle. Helmiina tykkää myös leikkimisestä kovasti ja sen lempipuuhiin kuuluu kissakaverinsa Rauhan jahtaaminen, kiipeilypuussa kiipeily sekä pallojen ja heitettävien lelujen ilmasta nappaaminen. Huiskalelut ja ihmisen keppiä heilutteleva käsi ovat Helmiinasta vielä liian hurjia.

Helmiinan kanssa on sijaiskodissa myös harjoiteltu hoitotoimenpiteitä, mutta niihin tottuminen vaatii vielä aikaa, sillä Helmiina ei mielellään tule syliin pideltäväksi. Herkuilla lahjomalla hoitotoimenpiteet on kuitenkin yleensä mahdollista saada hoidettua suhteellisen sutjakkaasti.

Summary in English

Helmiina is a calm adult cat, who is looking for her forever home with her friend Rauha.

7.4.2021

Helmiina came to her foster home together with Rauha. In her previous life Helmiina was abused so at first she was very cautious around people. Helmiina is still scared of sudden movements and loud noises, so she is not suitable for a home with small children. In her foster home Helmiina has learned to love scratches and attention, as long as the people around her are calm and understand the behaviour of shy cats. Helmiina’s favourite hobbies include looking out from the window and chasing her friend Rauha around the house.

Helmiina still needs a little bit of practice when it comes to handling, like nail clipping or medicating (if necessary). She doesn’t like to be held, but with treats she is manageable. Helmiina’s new owner needs to have patience to keep training her.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Meri / 0452173930

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

merirekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Helmiina

    Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.