Helmi Potter

14.12.2016

Alkuperä: Suomi

 

19.1.2018

Helmi Potter on seurallinen, sosiaalinen, jutteleva, leikkisä, vilkas ja ihmisrakas kissaneiti, joka on ennen Rekkuihin kotihoitoon tuloa kasvanut sisäkissana isommassa kissalaumassa. Potter-lisänimi tulee Helmin otsassa olevasta, hieman salamaa muistuttavasta kuviosta. Helmi on todella kiltti kissa, jonka käsittely on helppoa.

Helmi tuli hoitopaikkaan toisen samasta kissalaumasta tulleen poikakissan kanssa. Kotihoitopaikassa on myös kaksi koiraa, joista toisen kanssa Helmi tulee erityisen hyvin juttuun. Tulevassa kodissa Helmillä olisi hyvä olla kissakaveri. Myös kissoihin tottunut tai ainakin kissoja jahtaamaton koira voi tulevassa perheessä olla.

Kun Helmi tuli kotihoitoon, sen vatsan peitti muhkurainen, paksu ja kova kudos. Sterilisaation yhteydessä eläinlääkäri totesi, että Helmin nisät olivat erittäin laajentuneet. Epäilynä oli fibroadenooma, joka on vaaraton hormonaalinen muutos. Sterilisaation arvioitiin rauhoittavan nisien tilannetta ja niin se on tehnytkin eikä sen pitäisi vaivata Helmiä enää tulevaisuudessa.