Helmi-Liisa (nyk. Darwin)

Lisätty sivulle: 2009-10-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Helmi-Liisa (nyk. Darwin)
6.12.2009 HELMI-LIISA MUUTTI OMAAN KOTIIN TAMPEREELLE

****

KUULUMISIA omasta kodista:

6.5.2010 Darwin saapui meille itsenäisyyspäivän iltana, joten se on ollut meillä nyt melko tasan viisi kuukautta. Heti ensimmäisestä illastaan asti Darwin on nukkunut meidän kanssamme samassa sängyssä, vaikka ensimmäiset pari tuntia menivätkin sängyn alustaa ja sohvan sisäosaa (kyllä, ilmeisesti sohvankin sisälle pääsee, kun oikein yrittää) tarkemmin tutkiessa.

Kun Darwin tuotiin kotiin, oli toinen kissamme, Ninja, meitä jo kotiovella ottamassa vastaan. Hieman siinä ihmeteltiin, että mikä kumma piipitys kopasta kuuluu. Laitoimme Darwinin kuitenkin samantien makuuhuoneeseen eristyksiin, jotta se pääsisi rauhoittumaan reissusta ja tutkimaan uusia paikkoja ja hajuja. Eipä kuitenkaan mennyt kauaakaan, kun molemmat kissoista olivat jo sitä mieltä, että pitäisi päästä tutustumaan jo lähemminkin uuteen kaveriin. Toisena päivänä kissat taisivat päästä jo tutustumaan toisiinsa, ja Darkkuhan kävi moiskauttamassa uudelle siskolleen oikein mojovan pusun nenänpäähän heti kättelyssä.

Kuten jo tuossa aiemmin tuli mainittua, on Darkku nukkunut vieressämme lähes joka yö saapumisestaan lähtien. Olihan se pieni järkytys, kun oli tottunut ujoon ja hiljaiseen Ninja-kissaan, joka ei pahemmin sylielämästä välitä. Darwin kun tuli heti ensimmäisenä iltanaan puskemaan ja kehräämään melkoisen kovaa kokoisekseen kissavauvaksi.

Ninja ja Darwin ovat tulleet keskenään hyvin toimeen, vaikka ajoittain vähän turhankin rajusti leikkivät. Muutostakin selvisivät oikein reippaasti, kun heti ensimmäisenä muutettiin kiipeilyteline ja omat lelut. Muuton aikana ja muulloinkin tyttöjä on rauhoittanut Feliway-haihdutin, joka selkeästi ainakin hillitsi pahinta stressiä ja teki leikeistä vähän rauhallisempia.

Nyt Darwin on leikattu, ja siitä on kasvanut ihana, hyvätapainen ja leikkisä 2-kiloinen neiti. Kovasti tuntuisi kaikki ruoka teestä, puolukkajogurtista ja kesäkurpitsasta lähtien maistuvan, joten ruokaa laittaessa saa ainakin tämän tyttösen lähistöllä olla aika tarkkana.

Ohessa muutama kuvapäivitys viimeiseltä viideltä kuukaudelta. :)

Terveisin,
Mari, Petri, Ninja ja Darwin

****

NAARAS, noin 2,5kk (loka/marraskuun vaihteessa 2009) HUOM. luovutusikä 3kk!

26.10.2009 Helmi-Liisa on todellinen helmi. Tämä mustavalkoinen kisu on ilmeisesti ollut ihan kotikissan pentu, joka on heitetty ulos kotoa ja se löytyi sitten yksin kerrostalon rappusilta. Nyt Helmi-Liisa on kotihoitajan hoivissa ja on rauhallinen, hellä ja erittäin rakastava. Helmi-Liisa tykkää kuulemma istua olkapäällä ja laulaa laulua:)

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.