Helmi

21.07.2007

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Helmi on sosiaalinen kissarouva ja etsii kotia, jossa ymmärretään jo vähän iäkkäämmän kissan tarpeet.

17.2.2019

Helmi on jo varttuneeseen ikään ehtinyt sosiaalinen ja päättäväinen kissarouva, joka kaipaa uudelta omistajaltaan läsnäoloa, pientä yhteistä puuhastelua ja pitkiä sylittelyhetkiä kotisohvalla. Tavalliset lelut ovat Helmin mielestä aika tylsiä, mutta aktivointilelut, joista saa hakea itselleen herkkua ovat suosiossa, sekä naksutinkoulutus ovat mielekkäämpää puuhaa. Päivittäisiin rutiineihin kuuluu ihmisen syliin käpertyminen. Jos kädellinen osapuoli siinä samalla räpeltää tietokonetta tai käsityötä, niin Helmi ei anna itsensä asiasta häiriintyä, kunhan silloin tällöin saa myös hieman rapsutuksia.

Helmin eläkeläistaival on ollut melkoista myllerrystä ja se on oireillut stressiään huutelemalla sekä nyppimällä karvoja. Stressiä on hoitopaikassa koitettu lievittää feromonihaihdutteilla, lisäravinteilla ja lopulta myös lääkityksellä. Huutelu onkin lieventynyt, mutta karvannyppimisestä näyttää tulleen tapa, joka ei ihan heti katoa. Uuden omistajan tuleekin varautua siihen, että muuton yhteydessä oireet saattavat taas pahentua. Tällä hetkellä Helmi vaikuttaa tasapainoiselta kissatädiltä, joka kyllä kommentoi maailman menoa melko vaativin äänensävyin, mutta häiritsevää äänenkäyttö ei ole. Voi kuitenkin olla että paras koti Helmille olisi naapurisovun vuoksi omakotitalossa.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 80 €. Yli 10-vuotiaasta kissasta tai erityissijoituskissasta. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Tiia / 050 307 1736‬

Soittoajat: Maanantai klo 20-21

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Helmi

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.