Helmeri

Lisätty sivulle: 2009-12-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Helmeri
5.3.2010 HEPPU JA HELMERI MUUTTIVAT YHDESSÄ OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

27.4.2010 Hei! Suurkiitokset Rekku Rescuelle aivan mielettömän ihanista pikkukavereista, Hepusta ja Helmeristä! Nämä n. 2 kuukautta ovat hurahtaneet nopeasti ja kahdesta pikkukissasta on kasvanut kaksi vantteraa, erittäin vauhdikasta, äärimmäisen uteliasta ja superhellää pikkukollia. Vaihteita näillä kavereilla tuntuu olevan vain kaksi: joko hulinoidaan kurvit suoriksi tai köllötellään sylissä ihan pikkuvauvana. Pojista on kehkeytynyt myös kovia juttelijoita ja kaikenlainen puuhailu imuroinnista ruuanlaittoon on tosi mielenkiintoista. Pääasia, että ollaan siellä missä tapahtuu. :)

Yöt Heppu ja Helmeri nukkuvat sängyssä ja suosikkiaamut ovat viikonloppuisin, kun heräämisen kanssa ei ole mitään kiirettä. Ensimmäinen pitempi automatkakin mökille sujui yli odotusten, valjaissa ja turvavyöhihnassa pojat toimivat reippaina, joskin hieman nukahtelevina perämiehinä kuskille. Rokotukset ja kastrointi on myös nyt urheasti käyty läpi ja pojat ovatkin keskittyneet seurailemaan parvekkeella lähinnä lintujen ja kärpästen keväistä tohinaa.

Kaikille hyvää kevättä toivottavat:
Heppu, Helmeri ja heidän kissoista onnellinen kotiväki

****

UROS, noin 2,5kk /joulukuussa 2009

14.12.2009 Sisarukset Hilma, Helmeri, Hilinä ja Heppu on löydetty hylätyn mielisairaan alueelta, emo oli synnyttänyt ne vanhaan laboratoriohuoneeseen. Ne ovat alueella jo pitkään asuneen hännättömän emokissan pentuja, sillä on ollut monta pentuetta joista suurin osa on kyllä saatu talteen ja omiin kohteihin, mutta tähän asti emo on itse ollut liian ovela. Nyt emokin on saatu kiinni ja se steriloidaan, joten yksi aktiivinen “pentutehtailija” saadaan näin pysäytettyä.

Helmeri: Valkoinen uros,päässä tumma viiva.Ystävällinen, urhea ja iloinen, ei pelkää koiraa.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.