Helmeri

Lisätty sivulle: 2015-10-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Helmeri
8.11.2015 Helmeri sai kodin Vantaalta Humphreyn kaverina.

***

Leikattu urospentu, synt. 7/2015.

13.10.2015 Kollipoika Helmeri on sisaruskatraan isokokoisin. Poika on kova leikkimään ja painimaan sisarustensa kanssa, ja tykkää myös hoitajan kanssa hiiriongella leikkimisestä. Silittely on Helmerin mielestä vähän tylsää, paljon hauskempaa on leikkiä ja riehua.

Helmeri etsii aktiivista kissakotia, missä olisi sille energinen kolli painikaveriksi.

Sisarukset Helmeri, Helvikki, Hiisku ja Hilpertti ovat kotoisin Joroisista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön tarvittaessa, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.