Hello Kitty (nyk. Kiddy)

Lisätty sivulle: 2012-02-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Hello Kitty (nyk. Kiddy)
4.3.2012 HELLO KITTY SAI KODIN KOUVOLASTA VORUN WEMBLEYN KAVERINA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

6.1.2013 kuvaterveisiä lisätty.

12.3.2012 Halusin vain kertoa, että Hello Kitty, eli “Kiddy” tätä nykyä, on kotiutunut hyvin tänne meille. Koirat on ok, kanit on mielenkiintoisia ja Wembleykin menettelee ;) Ihmiset on ihan superkivoja.

Alkuviikon Kiddy asusteli omassa huoneessa, mutta jo loppuviikosta oli käytössä koko talo. Kiddy tykkääkin kulkea kaikissa kolmessa kerroksessa ja on varmasti käynyt tutkimassa joka kolon mitä talosta löytyy! Kovin on tyttö nälkäinen ja ruoka maistuu. Kuivaraksuna on Royal Canin Hair & Skin ja märkäruokana kana-kalkkuna Sheeba (ainoa märkäruoka mitä meidän Wembley suostuu syömään!

Wembley haluaisi kovasti Kiddystä painikaverin, mutta silloin Kiddy sähisee ja Wembley perääntyy kohteliaasti, kunnes yrittää kohta uudestaan :) Painit ei siis ole vielä Kiddyn juttu, mutta kyllä Wembleyn vieressä kelpaa päiväunet ottaa..

Kiddy vaikuttaa ihan tyytyväiseltä uuteen kotiinsa, pötköttelee rennosti sohvalla tai lattialla ja ihmettelee muiden menoa, yltyen välillä itsekin melkoiseen riemuralliin ja hiirileikkiin. Voidaan sanoa, että oikea kissa löysi oikean kodin :)

****

LEIKATTU NAARAS noin 9kk

1.2.2012 Hello Kitty on ystävällinen, ihmisrakas ja sosiaalinen kissaneiti. Kaikin puolin ihastuttava pakkaus, joka viihtyy todella hyvin hieman nuoremman sisarusparven Emman, Emmin ja Elsan kanssa. Silittelyt ja sylittelyt, leikkituokioiden lomassa on mieluisaa ja Hello Kitty on kaikin puolin valmis kotiin. Hello Kitty steriloidaan ennen suomeen tuloa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista on tehdään ilmoitus Eviralle