Hellevi

19.08.2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

16.4.2021 Hellevi ja Inkeri muuttivat omaan kotiin Saloon.

***

Hellevi on elokuussa 2020 syntynyt pieni tyttönen. Hellevi lähtee samaan kotiin siskonsa Inkerin kanssa.

28.3.2021

Hellevi on pieni ja arka tyttö, joka leikkii mieluusti siskonsa Inkerin kanssa. Sisarukset ovatkin miltei erottamattomat ja Hellevi tarvitsee hieman rohkeampaa siskoaan tueksi ja turvaksi arjen melskeisiin. Arkuudestaan huolimatta Hellevi uskaltaa leikkiä ihan näkösällä joko siskonsa kanssa ja jopa ihmisen leikittämänä huiskien ja erilaisten narulelujen avulla. Hellevi myös käpertyy usein kerälle siskonsa viereen ja nukkuvatkin ihan avoimissa paikoissa.

Ihimisiin tyttö ottaa sopivaa etäisyyttä, mutta varo vaan, tämä neiti on armoton varvaspeto ja niitä se uskaltaa käydä vähän täpsimässä ja haistelemassa!
Vielä pari viikkoa sitten koskea häneen ei saanut ollenkaan, mutta pikkuhiljaa Hellevi on antanut ihmisen hieman rapsutella itseään ja on kerran jopa sohvalle tullut hoitotädin viereenkin hengailemaan ja vastaanottamaan muutaman silityksen!

Helleville etsitään kissoihin perehtynyttä kotia, joka ymmärtää miten arka kissa käyttäytyy ja mitä se omistajaltaan vaatii. Hellevi tulee vaatimaan siskoaan enemmän aikaa uusiin tilanteisiin sekä luotto ihmiseen raketuu pikkuhiljaa, pala palalta. Helleviä ei luovuteta perheeseen, jossa on pieniä lapsia. Sijaiskodissa Hellevi on tottunut rauhalliseen isoon koiraan joten sellaiset on ok.

Summary in English

Hellevi is a young female cat looking for a home together with her sister Inkeri.

Hellevi is still getting used to living with humans. She has made progress with the help of Inkeri and nowadays likes to hang around, sleep in open spaces and even play with humans. A few weeks back she was still completely against humans touching her but since then has made a lot of progress and has been open for some small petting sessions.

The new family needs to have experience and understanding of cats, motivation and patience to live and work with a timid cat and also a suitable home with no big life changes in the near future.