Hellä

n. 3-5 v. (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Hellä saapui Rekkujen sijaiskotiin kolmen pentunsa kanssa ja sai nimensä omistautuvasta tyylistään kasvattaa pentujaan. Sijaiskodissa väsyneestä emosta on kuoriutunut kaunotar, joka hurmaa aivan uudella varmuudella ihmisiä.

31.12.2018

Rohkaistunut Hellä hurmasi sijaiskotinsa väen niin, että jäi sinne asumaan kahden muun kissan kanssa.

21.12.2018

Pennut Raisa, Poe ja Koda ovat nyt lentäneet maailmalle ja on emo Hellän vuoro löytää oma ihmisensä. Viimeisen lapsensa muuttaessa pois Hellä aluksi masentui, mutta alkoi hiljalleen piristyä päästyään sijaiskodin muiden kissojen seuraan. Myös luottamus kotihoitajaan on saavutettu, ja tyttö kiehnää sekä kehrää kiintymyksellä ihmisellekin.

Hellä on peräisin isommasta kissapopulaatiosta, eikä hänen iästään ole varmuutta. Alkuun Hellän oli vaikea luottaa ihmisiin, mutta antoi noiden kuitenkin hoitaa pentunsa terveeksi flunssasta. Enimmäkseen Hellä seurailee talon tapahtumia, mutta saattaa intoutua myös leikkimään. Uudessa kodissaan hän tarvitsee ehdottomasti kiltin ja reippaan tyttökissan kaveriksi, eikä haittaa, vaikka kaveri olisi nuorempi.

Uuden kodin on myös sitouduttava kissojen eristämiseen alussa ja rauhassa tutustumiseen, koska populaatiota aiemmin vaivannut flunssa voi alkaa oireilla uudestaan muutosta tulevan stressin myötä.