Helinä

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Helinä
6.1.2006 HELINÄ PÄÄSI OMAAN KOTIIN

****
KUULUMISIA omasta kodista:

1/2008 Kissamaista uutta vuotta! Helinä on aivan äärettömän ihana ja suloinen kissaneiti – ja hirmuisen villi. Vauhtia ja hassunkurisia tilanteita ei kyllä meidän talosta puutu. Välillä – tai no aika useinkin – isosisko ja isovelikin jäävät neidin jalkoihin.

Terveisin Jenna

19.3.2007 Heips, Helinä on todella vilkas kissalapsi. Aina on matot kasassa ja vedet läikytetty lattialle :) Hessu-isoveljen kanssa on kiva painia, vaikka kokoero on vielä aika huima. Ville-isosisko on jo aika vanha, mutta välillä jaksaa hänkin juosta Helinän perässä :) Vieraat pelottaa hirveästi, silloin pitää kaivautua patjan väliin.

-Jenna-

1/2007 Heippa, ohessa pari uutta kuvaa Helinästä. Hän on sopautunut meille todella hyvin. Leikkii koko ajan, kun on hereillä, syö tosi hyvin, ei enää
yhtään arastele ja menee täällä kuin tuulispää :) Tänään oltiin juuri tehosterokotus ottamassa ja Helinä oli oikein reipas tyttö. Lähettelen myöhemmin lisää kuvia!

Terveisin, Jenna

****

NAARAS, marraskuussa 2006 2-2,5kk

Kaunis pieni kissatyttö Helinä odottaa omaa kotia sisarustensa Hiisin, Hipun ja Helyn kanssa.

SISARUKSET Helinä, Hely, Hippu, Hiisi: Kaikki kellarikissat joutuivat lopetettavaksi mutta 3-viikkoset pennut olivat piilossa ja selvisivät. Onneksi niitä tiedetti etsiä ja odetti kotihoidoon. Ne eivät osaneet itse syodä eikä kävellä, saivat ruokaa pullosta. Nyt syovat jo itse, ovat reippaat ja iloiset, ja ystävälliset pennut jotka pitäävät ihmistä omaksi äidiksi ja lauman johtajaksi.