Helga (nyk. Siru)

Lisätty sivulle: 2015-09-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Helga (nyk. Siru)
24.9.2015 Helga sai kodin Helsingistä kahden kissan kaverina.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 6/2015.

1.9.2015 Sisarukset Helga, Harald ja Hamlet ovat opetelleet kotikissan elämää nyt parisen viikkoa Rekkujen kotihoitopaikassa.

Helga on kaunis kissaneiti, joka on vielä melko ujo ja viihtyy omissa oloissaan, mutta innostuu kovasti esimerkiksi keppilelusta, ja leikkii mielellään sekä ihmisen että sisarustensa kanssa. Se on hyvä löytämään parhaat jemmat ja omat oleskelunurkkaukset, joissa se makeasti venyttelee, peseytyy ja torkkuu.

Pennun käsittely onnistuu melko helposti, vaikka se saattaa vielä hieman sähistä kiinniottajalle. Se ei kuitenkaan pure tai raavi. Helgalle etsitään rauhallista aikuiskotia reippaan kissakaverin seurana, jossa riittää aikaa ja energiaa ujon pennun kotiuttamiseen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.