Hedda

Lisätty sivulle: 2012-03-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Hedda
27.4.2012 HEDDA MUUTTI PERHEPIIRISSÄÄN UUTEEN KOTIIN ESPOOSEEN

****

LEIKATTU NAARAS, noin 5v. (maaliskuussa 2012), Espoossa.

18.4.2012 Hedda etsii uutta kotia omistajalle puhjenneen allergian vuoksi.

****

19.3.2012 HEDDA MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

4.3.2012 Hedda on pikkuinen ja pyöreähkö normaalia kotielämää viettänyt kissarouva joka joutuu nyt etsimään uutta kotia omistajansa menehdyttyä. Elämänmuutoksesta huolimatta Hedda on todella iloinen ja ihmisrakas kissa. Hoitohuoneeseen mennessä kuuluu päättäväinen mäyp! vihdoinkin! ja sitten Hedda kellahtaakin jo selälleen rapsutusten toivossa. Puskuille ja kehräykselle ei tule loppua, ja Heddasta saakin joku onnellinen oikein hellyydenkipeän sylinlämmittimen. (Leikeillekin toki löytyy vielä aikaa!) Ihmisten seura on niin mukavaa että Hedda varmasti pärjäisi perheen ainokaisena silmäteränäkin. Hoitopaikassa toiset kissat eivät ainakaan oven takaa aiheuta reaktiota suuntaan eikä toiseen, tarkemmin ei vielä ole tutustuttu muihin.

Heddalla on lyhyet jalat ja lyhyehkö häntä, eikä selälläkään hirveästi pituutta ole. Koon sijasta söpöläiselle on siunaantunut ylimääräisiä varpaita. Vuosien mittaan on päässyt kertymään vyötärölle vähän ylimääräistä pehmustetta, joten tulevassa kodissa ruokamäärien säännöstely olisi paikallaan. Muutenkin ruoan suhteen saattaa olla luvassa pientä tahtojen taistoa, sillä hyvälaatuinen ruoka ei oikein vielä jaksa innostaa. Roskaraksuista vieroittaminen on hoitokodissa kuitenkin kylmäsydämisesti aloitettu…

Heddan selässä oli tullessa pieniä turkin huopaantumia, eli vaikka se onkin lyhytkarvainen voi säännöllinen harjaus olla tarpeen, aluskarva kun on hyvin pehmeää ja ainakin tähän vuodenaikaan runsasta. Onneksi kaikki huomionosoitukset kynsienleikkuuta ja takkujen selvittelyä myöten ovat tälle symppikselle mieleen!

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on steriloitu ja se on saanut matolääkkeet, perusrokotukset sekä tunnistemikrosirun.