Hector (nyk. Martin)

Lisätty sivulle: 2017-08-09

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Hector (nyk. Martin)
1.9.2017 Hector ja Hugo saivat yhteisen kodin Vantaalta.

***

Leikattu urospentu, synt. 17.5.2017, kotihoidossa Helsingissä. Luovutus aikasintaan 25.8.2017.

9.8.2017 Reippaat ja sosiaaliset pennut Hugo, Hilda, Hector ja Hilarius muuttivat noin viikon ikäisinä emojensa Ellan ja Etan kanssa Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan. Hector sai nimensä Rekku Rescuen somessa järjestämästä nimikilpailusta.

Hector on vauhdikas vipeltäjä ja pentueen hurjin saalistaja. Se on myös pentueen isokokoisin, mutta ei pomottele sisaruksiaan. Hector on utelias ja todella leikkisä kissa, joka viihtyy muiden kissojen ja ihmistenkin kanssa. Hector ei veljensä ja sisarpuoliensa tavoin ole sylikissa vaan sillä on usein kiire sylistä pois ja uusille tutkimusmatkoille. Tie Hectorin sydämeen käy leikin kautta, vaikka se ei arka olekkaan.

Hector muuttaisi mielellään toisen leikkisän kollin kaveriksi tai Hugon kanssa samaan kotiin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella pentu on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.