Hayai (nyk. Suski)

26.5.2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Hayai on japania ja nimi tarkoittaa nopeaa. Se kuvaakin tätä nuorta neitiä mainiosti. Hayai on aina ensimmäisenä siellä, missä tapahtuu. Hayain energiavarasto tuntuu pohjattomalta. Tämän neidin kanssa onkin syytä varautua vauhtiin ja vaarallisiin tilanteisiin!

26.8.2018

Hayai muutti omaan kotiin Espooseen ja sai nimekseen Suski. Uudessa kodissa sitä odotti alle vuoden ikäisen tyttökissa. Tytöistä on hiljalleen tulossa oikein hyvät ystävät ja leikki on ruvennut sujumaan.

7.8.2018

Hayai, Kuru, Osoi ja Osore syntyivät Etelä-Savossa helteisen toukokuun lopulla. Okotta-emo teki pesän rakennuksen alle, sieltä pentue viikon iässä pyydystettiin löytöeläintaloon ja lopulta Rekku Rescuen sijaiskotiin.

Löytöeläintalon työntekijöiden ja kotihoitajien hellässä huomassa pennut oppivat luottamaan ihmiseen ja tottuivat hoitotoimenpiteisiin. Okotta-emo muistutteli kuitenkin pentujaan olemaan varuillaan maailman suhteen. Hayai on pentueen rohkein ja uteliain, mutta sekin saattaa säikähtää ensin uusia asioita. Se tosin toipuu nopeasti, kun huomaa uuden asian vaarattomaksi.

Rekku Rescue ei luovuta kissanpentuja perheen ainoiksi kissoiksi. Vauhdikas Hayai tarvitsee kaverikseen hippaleikkejä arvostavan nuoren kaverin, jonka rohkea esimerkki auttaa vahvistamaan Hayain myönteistä kuvaa ihmisistä.