Hattivatti

Lisätty sivulle: 2013-08-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Hattivatti
1.9.2013 Hattivatti sai ikioman kodin kotihoitopaikastaan Chaplinin jaKeatonin sekä vanhemman kollin kaverina.

***

Leikattu urospentu, noin 10 vkoa, kotihoidossa Helsingissä.

30.8.2013 Hattivatti on löydetty kesämökiltä yhdessä siskonsa kanssa heinäkuun alussa ilman emoaan. Pennut olivat huonossa kunnossa, ja Hattivatin sisko jouduttiinkin nukuttamaan ikiuneen eläinlääkärin suosituksesta. Hattivatti osoitti sisukkuutensa ja kuntoutui.

Hattivatti on varsinainen sydäntenmurskaaja, kiipeää kaikkien syliin kehräämään ja on oikein kiinnostunut kaikesta uudesta ja ihmeellisestä. Hattivatti kaipaakin kotia, jossa on elämää ympärillä ja lajitovereita seurana.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.