Hassupallo

06\2022 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Hassupallo on hurmaava ja utelias nuori kollipentu, joka etsii kotia ensisijaisesti siskonsa Chilin kanssa.

 

27.10.2022  Hassupallo muutti omaan kotiin Helsinkiin siskonsa Chilin kanssa.

 

13.10.2022

 

Hassupallo tuli sijaiskotiin emonsa Kanelin ja siskonsa Chilin kanssa elokuun lopulla suuresta kissapopulaatiosta loukutettuna. Tullessaan kaikilla kolmella oli terveyshuolia, jotka on nyt saatu hoidettua. Lisäksi Hassupallolla oli sijaiskotiin tullessaan silmätulehdus, joka on myös nyt kunnossa. Alusta saakka Hassupallo on ollut hirmuisen reipas, utelias sekä leikkisä. Vaikka ihminen on vielä hieman jännä juttu, uskaltaa poika ottaa silityksiä vastaan ja antaa myös nostaa syliin hienosti. Syliin asti Hassupallo ei ole omatoimisesti vielä tullut, ellei tarjolla ole nameja tai lelu, jota pitäisi sieltä jahdata. Siskonsa tavoin Hassupallo on ottanut kuitenkin isoja askelia rohkeudessa ja poika rohkaistuu koko ajan enemmän.

 

Siskonsa tavoin myös Hassupallo pitää leikkimisestä. Kaikenlaiset leikit yksin, sisaruksensa seurassa ja ihmisen kanssa toimivat. Hassupallo ei ole nirso ruuan suhteen. Kaikki ruoka, mitä on ollut tarjolla on uponnut hyvin kupil eka kupil vika – periaatteella :)  Hiekkalaatikon käyttäminen on onnistunut alusta asti moitteitta.

 

Hassupallo etsii lähtökohtaisesti kotia yhdessä siskonsa Chilin kanssa, sillä sisarukset tulevat hyvin toimeen ja Chili tarvitsisi rohkeamman sisaruksensa näyttämään mallia uuteen kotiin. Vaihtoehtoisesti reipas pentuikäinen poikakissa toimisi Hassupallon kaverina hyvin. Taustansa vuoksi Hassupallo ei sovi aivan pienten lasten perheeseen.