Harvia

Lisätty sivulle: 2011-08-01

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Harvia
25.8.2011 HARVIA MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

UROS, noin 2,5-3kk (elokuun alkupuolella 2011) Vantaalla

23.8.2011 Nyt on käyty saamassa tehosterokotuksetkin ja Harvia sisaruksineen olisi kaikin puolin valmiina lähtemään omaan kotiin.

1.8.2011 Satakunnasta olevat suloiset sisarukset Helo, Iki ja Harvia ovat saaneet nimensä kiuasmerkkien mukaan, sillä tullessaan hoitoon ne sähisivät yhdessä kasassa kuin pieni saunankiuas. Nyt parin matolääkekuurin ja sosiaalistmisen jälkeen sähinä on tiessään ja tilalla on suloinen kehräys. Pennut ovat käyneet eläinlääkärissä saamassa rokotuksen ja mikrosirun, joten nyt pitäisi vain löytää kaikille ne omat kodit, joissa mieluusti olisi mukavaa kissaseuraa jo valmiina, sillä pennut ovat kovin kiintyneitä toisiinsa ja tahvoisivat mieluusti kissaseuraa myös jatkossa.

Kolmikko asutaa tällä hetkellä meidän makuuhuoneessa ja täytyy sanoa, että se huomio minkä sain osakseni taas eilenkin illalla nukkumaan mennessä oli ihan hämmentävää. Hurinaa, puskemista, silmäripsien putsausta, kainaloon tunkemista ja kaikenlaista suloista kissanpentutoimintaa. Tämän ihanan kolmikon kaksi sisarusta on vielä talon vintillä, sillä niitä ei ole saatu kiinni, mutta pidetään peukut pystyssä että koko sisaruskatras saadaan talteen!

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.