Haru

Lisätty sivulle: 2007-07-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Haru
9/2007 Haru sai kodin kotihoitopaikastaan.

***

NAARAS, noin 5kk (elokuussa 2007) / Helsingissä

9.8.2007 Haru tulee hyvin toimeen omieni kissojeni kanssa kun se uteliaana halusi heihin tutustua jo eilen. Ruoka maistuu (ehkä vähän liiankin hyvin) ja leikkiminen on kivaa. Välillä pelästyy outoja ääniä ja meitä mutta välillä taas innostuu kiehnäämään jalkojen ympärillä ja jos Harun ottaa syliin ja alkaa rapsuttamaan niin siitä ei kyllä helposti pääse eroon. Kaikin puolin erittäin kiltti kissa, vähän arka välillä, mutta se johtuu kyllä siitä että on uudessa paikassa. Feliway-suihke auttoi todella hyvin ensimmäisenä päivänä kun huomasin, että hän oli erittäin stressantunut matkasta, uudesta paikasta ja siitä että ympäriltä tuli outojen elukoiden hajuja ja ääniä. Oudon nopeasti kyllä mieslestäni on sopeutunut uuteen ympäristöön.

22.7.2007 Haru on japania ja tarkoittaa keväällä syntynyt. Toki tämän tytön tarkkaa syntymäaikaa ei ole tiedossa mutta se ei varmasti pojan menoa haittaa. Sosiaalinen Haru odottaa kovasti jo omaa kotia.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.