Harry “Hartsa” Houdini

3-6 v. (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

20.10.2019 Hartsa sai Pääkaupunkiseudulta oman kodin, jossa pääsee viettämään leppoisia kissanpäiviä huushollin ainoana karvatassuna.

 

27.10.2019 Kuulumisia uudesta kodista:

Ollaan nyt viikko saatu nauttia ihanan Hartsan seurasta ja emme voi olla kuin iloisia adoptiopäätöksestä! On ollut ihana nähdä miten rohkea ja läheisyyttä kaipaava kissa Hartsa on! Ei ujostellut eikä piiloutunut yhtään kun pääsimme kotiin vaan hän lähti heti tutkimaan paikkoja ja pyöri jaloissa. Parveke on ollut yksi lempipaikoista, mutta sielläkin hän on mielellään seuran kanssa. Vielä odottelemme sateettomia päiviä, että pääsisimme testaamaan uusia valjaita ulos.

***

Hartsa on entinen katujen kovin kolli, jolla on suuri, täynnä rakkautta oleva, sydän. Ulkomaailman seikkailujen jälkeen Hartsa on nyt valmis asettumaan loppuelämän kotiinsa perheen ainoaksi karvatassuksi. Tämä roteva ja jäntevä pikkuleijona toivoo, että uudesta kodista löytyisi rakastavia ihmisiä valmiina vastaanottamaan hänen loputtomat hellyydenosoitukset sekä ulkotarha tai tilava lasitettu parveke.

12.10.2019

Tämä lempeä kotileijona odottelee vieläkin sitä oikeaa kotia. Kovasti Hartsa jo kaipaisi sitä omaa ihmistä, jota puskea ja jonka kyljessä kehrätä! Luonteeltaan kiltti ja rento Hartsa sopisi niin lapsiperheeseen, yhden tai kahden ihmisen kylkiäiseksi kuin myös ensimmäiseksi kissaksi. Hartsa on sijaiskodissa päässyt valjasulkoilun makuun – hän oppi homman kertaheitolla- ja nauttii siitä kovasti. Eli hänestä saisi myös mukavaa seuraa pienille lenkeille tai vaikka omalle takapihalle kukkapenkkien hoitoon.

20.9.2019

Hartsa vietti kesällä muutaman viikon Viikin löytöeläintalossa, mistä se päätyi Rekku Rescuelle etsimään uutta kotia. Karkulaisena Hartsa oli päässyt ulkoilun makuun ja selkeästi sillä oli aiemmassa elämässään ollut reviirikiistoja, joista muistona oli katkennut ja tulehtunut kulmahammas, joka poistettiin. Hartsalla oli kotihoitoon  tullessaan virtsakiteitä, jotka on saatu liukenemaan erikoisruokavalion avulla, mutta tulehtuneen hampaan poisto auttoi pissavaivoihin myös merkittävästi, koska stressi on usein yksi syy virtsatievaivojen taustalla. Virtsakiteet voivat uusia herkästi, joten erikoisruokavaliota tulee jatkaa niiden ehkäisemiseksi myös uudessa kodissa.

Hartsalla on selkeästi ollut aiemmin elämässään myös huolehtiva ihminen, sillä se pitää ihmisistä ja on tottunut käsittelyyn ja esim. kynsien leikkuuseen. Kotihoitoon päästyään Hartsasta kuoriutui uskomattoman hellyydenkipeä puskutraktori, joka jaksaa kehrätä ja puskea ihmisten jaloissa ja ympärillä loputtomasti. Toisten aikuisten kissojen kanssa Hartsa ei tule toimeen, sillä se tuntuu olevan todella reviiritietoinen, joten se viihtyisi parhaiten ainoana kissana ihmisten taukoamattoman huomion kohteena. Lempeänä gentlemannina Hartsa sopisi myös lapsiperheeseen.

Ulkoilevan kissan elämä on Hartsalla kovin verissä ja se selkeästi kaipaa ulos, ovienkin aukaisu sujuu Hartsalta leikiten. Siitäpä poika sai myös nimensä, kun sijaiskodissa huomattiin hänen olevan kunnon kahlekuningas. Lasitettu parveke tai kissatarha olisi sen hyvinvoinnin kannalta hyvä lisä uudessa kodissa. Emme luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi.