Harri

Lisätty sivulle: 2017-02-21

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Harri
23.4.2017 Harri sai kodin Porista ainoana kissana.

***

Kuulumisia kodista:

17.8.2017 Harri muutti meille Helsingistä Poriin huhtikuun loppupuolella. Hän oli alusta asti hyvin sosiaalinen ja utelias, joten kotiutuminen on sujunut loistavasti. Harri on myös ystävystynyt perheen liskon kanssa ja he tykkäävätkin viettää aikaa tuijotellen toisiaan. Harri on todella seurallinen ja rakastaa tulla syliin silitettäväksi ja harjailtavaksi. Harri tulee myös mielellään yöksi sänkyyn nukkumaan kanssamme.

***

Leikattu uros, aikuinen.

21.2.2017 Harri on rauhallinen herrasmies ja etsii kotia, jossa se saa jakamattoman huomion. Harrin lempipuuhaa on ihmisen sylissä makoilu, joten kauhean kiireiselle ja menevälle ihmiselle Harri ei sovi. Harri on sohvaperuna ja sellainen omistajakin olisi Harrille sopivin. Silloin tällöin Harrikin intoutuu leikkimään ja matot ovat rullalla – uuden omistajan on hyvä innostaa sitä jatkossakin leikkimään ja liikkumaan enemmän, muuten vyötärölle alkaa kertyä turhia senttejä.

Harri on tavannut lapsia ja ne olivat turhan jännittäviä ja äänekkäitä. Kissoihin tottuneet isommat lapset voisivat olla ok, tosin Harri vaikuttaa viihtyvän hyvin rauhallisessa aikuiskodissa jakamattoman huomion keskipisteenä. Kissoja ja koiriakin Harri on tavannut, mutta ainoana lemmikkinä se olisi tyytyväisin.

Harrin turkki kaipaa päivittäistä kampaamista. Sitä Harri rakastaa ja heittäytyykin selälleen lattialle odottamaan harjaamista.

Harri saapui yhdistyksen kotihoitopaikkaan Kiteeltä, missä se oli elänyt isossa kissalaumassa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.