Harpo

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Harpo
6.1.2006 HARPO PÄÄSI OMAAN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

15.1.2007 Heipä hei! Harpo on asettunut hienosti taloksi luoksemme Turkuun. Samassa kopassa lautalla matkannut Grappo-veli oli luultavasti rauhoittavaa matkaseuraa. Harpo ei paljoa hätkähtänyt automatkaa Turkuun, vaan nukkui osan matkasta pitäen päätään uuden emäntänsä sormia vasten. Ruokailu ja sen jälkeiset pakolliset huoltotoimenpiteet ovat sujuneet alusta alkaen ongelmitta ja oikeissa paikoissa.

Ensimmäisen ruokailun yhteydessä ehdimme jo huolestua, onko kotiimme muuttanut hevonen kun ruokaa upposi niin tuhottomasti, mutta kissa hän on (alla kuvatodisteita). Rohkeuden puutteesta ei Harpoa myöskään voi moittia- kesti vain reilun tunnin ennen kuin hän itse kapusi uusien alaistensa syliin hemmoteltavaksi. Ensimmäisestä yöstä asti nukuttiin samassa vuoteessa ja iltaisin sekä erityisesti aamuisin hellyydentarve on valtava. Toisena iltana Harpo rojahti kylmästi pötkölleen isännän tyynylle joskin viereinen tyyny sittemmin on vakiintunut ikiomaksi yösijaksi.

Välillä pikku prinssimme ihastelee itseään peilistä ja on muutoinkin ylpeä ulkonäöstään, eikä syyttä. Suosikkileikkejä ovat pehmopallon nouto (ja raatelu) sekä tilkkutäkin tappo. Joskus ”Makkana” on löytynyt odottamattomista paikoista, kuten naulakon hattuhyllyltä takkeja pitkin sinne kiivenneenä tai kylpyhuoneen pesualtaasta köllöttelemästä. Lämmin kiitos Rekku Rescuen väelle hienosta työstä ja iki-ihanasta pikkurakkaastamme! Aamut ovat muuttuneet mukaviksi kissankirsun painautuessa poskeen huomenta toivottaen.

****

UROS, marraskuussa 2006 2,5kk

Harpo on sisarustensa Gripon ja Grapon kanssa samassa hoitopaikassa. Myös hyvin reipas ja sosiaalinen pentu. Luovutus aikaisintaan 3 kk iässä.