Harmo (nyk. Haru)

Lisätty sivulle: 2016-10-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Harmo (nyk. Haru)
25.10.2016 Harmo muutti omaan kotiin Helsinkiin kahden kollikissan kaveriksi.

***

Leikattu uros, synt. noin 06/2015

10.10.2016 Harmo on komea nuorimies, joka etsii uutta kotia itselleen omistajan sairastumisen vuoksi. Harmo saapui hoitopaikkaansa 7.10. ja oli heti kuin kotonaan ja valloitti upealla luonteellaan heti kotihoitajansa sydämen.

Harmo on aktiivinen ja leikkisä kissa, joka tykkää kovasti ihmisen seurasta eikä arastele vieraitakaan ihmisiä vaan on heti reippaana tekemässä tuttavuutta. Se on heti valmiina leikkimään, kun joku heittää palloa tai heiluttaa lelukeppiä, mutta osaa se myös itse itseään viihdyttää lelujen kanssa. Harmo on pentuiässä asunut toisen kissan kaverina ja hoitopaikassakin on tehnyt jo hieman tuttavuuttaa toisten kissojen kanssa. Tämä komistus kaipaa kotia, jossa sillä on saatavilla paljon aktiviteettia, sillä muutoin se alkaa purkamaan turhautumistaan tehden pieniä tihutöitä. Harmo voisi tykätä myös kissakaverista, jonka kanssa purkaa energiaansa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.