Harmi

Lisätty sivulle: 2016-02-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Harmi
4.4.2016 Harmi muutti omaan kotiin Vantaalle toisen kollin kaveriksi.

***

Leikattu uros, noin 5-6 v.

25.2.2016 Harmi on kodinvaihtaja, joka saapui Rekkujen kotihoitopaikkaan neljän muun samasta paikasta lähtöisin olevan kissakaverin kanssa: Pertsan, Smokyn, Susan ja Viivi-Justiinan.

Harmi on nimestään huolimatta varsin leppoisa ja kiltti tapaus, jolle kelpaa mainiosti seura ja rapsutukset, vaikka välillä se haluaakin makoilla sohvan nurkassa rauhassa melulta ja katseilta. Iloiset maukaisut kaikuvat kodissa tämän kollin tepastellessa uteliaana ympäriinsä. Ihmisten touhut kiinnostavat kovasti, ja varsinkin keittiössä poika on hyvin innostunut suorittamaan erilaisia laadunvalvontatehtäviä. Harmi tarjoilee takuuvarmasti hauskoja hetkiä!

Harmi tykkää nukkua ja telmiä myös kissatoveriensa kanssa, joten tulevassa kodissa olisi hyvä olla sille kaveri. Pienten lasten perheeseen Harmi ei sovi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.