Harlekiini (nyk. Harri)

Lisätty sivulle: 2008-02-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Harlekiini (nyk. Harri)
22.2.2008 HARLEKIINI SAI KODIN KANKAANPÄÄ8TÄ

****

KUUUMISIA omasta kodista:

29.5.2008 Hei! Harrille on tapahtunut paljon asioita, joista ajattelin kertoilla! Ensinnäkin asumme Harrin kanssa nykyään Porissa. Harrilla on kauniit maisemat, joita se katselee mielellään. Eilen tapahtui suuria, otin Harrille kaverin. 1vuotias neiti, Wiiwi. Suloinen tapaus. Luulin että Harri alistuisi Wiiwin valtaan, mutta ei, Harrihan otti isännän paikan heti, olen ylpeä siitä! Harrista on muutenkin kasvanut oikein kollinrotjake. Jutteleekin jo. Ruoka maittaa Harrille ehkä liikaakin.. on poika saanut ‘hieman’ vatsaa, heh! Kaikki ovat suorastaan rakastuineita Harriin, kun näkevät sen. Ei kuulemma kauniimpaa kissaa olekkaa, tottahan tuo on! Myös Harrin lempeä, mutta temperamenttinen luonne on kaikkia ihastuttanut. En voi muuta sanoa, kuin että tämän kissan rakkaus minua ja elämää kohtaan on jotain suurta.

****

14.4.2008 Hei! Laittaisin mielelläni Harlekiinista(Harri) kuulumisia! Harri on kasvanut kovin, lihaksisto vankentunut, pää isontunut ym. Olen niin onnellinen joka päivä tuosta kissasta. Pihalla ollaan käyty kun sää on sallinut, valjaisiin oli totuttelu. Harri osaa myös olla todella itsepäinen, laittaa hieman tassun alle :)

****

19.2.2008 Harlekiini on kaunis, n. vuoden ikäinen kastroitu pojankoltiainen. Vähän sain aamusihinää, mutta ruokaa tuodessani tuli syömään heti ja sain silitellä mielin määrin.

Porilainen löytökissa