Harald (nyk. Manu)

Lisätty sivulle: 2015-09-01

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Harald (nyk. Manu)
19.9.2015 Harald (nyk. Manu) muutti omaan kotiin Hartosenpäähän kahden aikuisen kissan kaveriksi.

***

Leikattu urospentu, synt. 6/2015.

1.9.2015 Sisarukset Harald, Helga ja Hamlet ovat opetelleet kotikissan elämää nyt parisen viikkoa Rekkujen kotihoitopaikassa.

Harald on pentukolmikon rohkelikko, joka reipastui hyvin nopeasti hoitopaikkaan tultuaan. Nykyisin poika jo suorastaan rakastaa silityksiä, ja tulee jalkoihin kiehnäämään etenkin silloin kun ruokaa on tarjolla. Se haluaa olla kaikessa mukana ja tykkää seurata läheltä hoitajan puuhia, kuten tiskausta, syömistä ja hiekkalaatikon tyhjennystä.

Leikkiessä Haraldilta karkaa joskus mopo tassuista, ja sen hyppelehtiminen on todella hauskaa seurattavaa. Kissa säikähtää kuitenkin nopeita liikkeitä ja kovia ääniä, joten se ei sovellu pienten lasten perheeseen. Haraldin tulevassa kodissa olisi hyvä olla toinen reipas ja leikkisä uroskissa kaverina.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.