Hapsu (nyk. Taika)

Lisätty sivulle: 2017-06-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Hapsu (nyk. Taika)
1.7.2017 Hapsu sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

31.5.019 Taikatervehdys Helsingistä :) Adoptoin Hapsun alias Taika-kissan Rekulta heinäkuussa 2017. Taikalla on syntymäpäivä huomenna jolloin tulee peräti 3 vuotta mittariin. Moninaisten vaiheiden ja alkuhankaluuden jälkeen Taikasta on kasvanut oikein hieno ja komea kissa, ohessa kuva vartiopaikalta parvekkeelta.

Sattumalta selvisi, että Taikan perimästä taitaa löytyä norjalainen metsäkissa: Turkki, ruumiinrakenne ja väritys on selvästi norskin. Ja kyllähän luonnekin taitaa olla, älykäs ja seurallinen kunhan ensin tutustutaan :)

Summa summarum. Täällä eletään riehakkaan tyytyväistä kissanelämää. Erityiskiitokset Laura Pullille joka auttoi Taikan kystiittivaivan selvittelyssä, en olisi selvinnyt ilman Lauran apua.

***

Leikattu naaras, synt. arviolta 6/2016, kotihoidossa Helsingissä

12.6.2017 Hapsu on puolipitkäkarvainen kaunotar, jonka turkki on mitä pehmein. Turkki vaatiikin säännöllistä harjaamista, ettei se takkuunnu.

Alussa Hapsun mielestä ihmiset olivat ihan kauheita ja näitä piti paeta kaikkein kauimmaiseen nurkkaan. Tytön rohkeus kasvoi kuitenkin jo parissa viikossa niin, että nyt se on jo ihan rennosti ihmisten parissa ja antaa rapsutella ja silitellä. Tämä tyttö tykkää selvästi läheisyydestä eikä se epäröi huomauttaa, kun huomaa rapsuttelun hidastuvan. Eli sylikissaksi oppiminen on hyvässä vauhdissa.

Hapsu on peräisin isohkosta kissapopulaatiosta Pohjois-Karjalasta. Se tuli yhdistykselle etsimään uutta kotia siskonsa Pimun kanssa.

Hapsu tulee mainiosti toisten kissojen kanssa toimeen ja lähtisi mielellään jonkun toisen kivan kissan kaveriksi, tai vaikkapa siskonsa Pimun kanssa uuteen kotiin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.
KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.