Hansel

Lisätty sivulle: 2016-11-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Hansel
1.2.2016 Hansel muutti omaan kotiin Helsingissä kasvattiveljensä Helmutin kanssa.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

11.12.2016 Täällä sujuu oikein mainiosti, molemmat kissat ovat rohkaistuneet ihan hurjasti! Olin valmis siihen, että kissat antaisi vasta kuukauden yhteiselon jälkeen meidän silittää ja rapsutella, mutta Hansel antoikin jo alle viikon asumisen jälkeen! Helmut antoi silittää viime perjantaina ekan kerran myös. Helmutista kuoriutui heti ekojen rapsutuksien jälkeen aikamoinen kiehnääjä kehruukone. Ruoka maistuu ja hiekkalaatikko on tuttu paikka, paitsi että Hansel pari kertaa päästi kakkelit väärään paikkaan, onneksi kuitenkin pahvilaatikoihin. Pojat hepuloivat välillä niin vauhdikkaasti että pökkäävät vessan oven kiinni, mutta laitettiin väliaikaisesti kenkä nyt tuohon oven väliin ettei mene enää kiinni. Yksi kukkaruukkukin löytyi pari päivää sitten palasina lattialta, mutta onneksi niitä saa aina uusia. Hurjalla vauhdilla on siis edetty ja me olemme ihan super iloisia että saatiin nämä kaksi veijaria meille ilahduttamaan arkea!

***

Leikattu urospentu, synt. 15.5.2016.

27.11.2016 Hansel on leikkisä ja utelias poika, joka rakastaa leikkimistä ja juoksemista kasvattiveljensä Helmutin ja kotihoitopaikan muiden kissojen kanssa. Hansel on vieraiden ihmisten seurassa vielä melko arka, ja tarvitseekin paljon aikaa ja kärsivällisyyttä uudessa kodissaan.

Hansel etsii yhteistä kotia Helmutin kanssa. Lapsiperheeseen se ei arkuutensa vuoksi sovi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.
KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.