Hans (nyk. Eva)

Lisätty sivulle: 2015-08-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Hans (nyk. Eva)
3.9.2015 Hans muutti omaan kotiin Vantaalle.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 6/2015.

28.8.2015 Hans-pentu koki tänä aamuna “sukupuolenvaihdoksen”. Sirutuksen yhteydessä kävi ilmi, että Hans ei olekaan poika, vaan tyttö. Kissanpentujen sukupuolen määrittäminen on joskus yllättävän vaikeaa ja sen vuoksi virheitä sattuu silloin tällöin.

Hans-tyttö siis etsii rauhallista kotia toisen tyttökissan kaverina.

18.8.2015 Pennut ovat muuttaneet erillisestä hoitohuoneesta elämään kotihoitajan perheen kanssa. Kaikki, mitä ympärillä tapahtuu, on hurjan kiinnostavaa. Pennut ovat sopeutuneet hyvin perheen kissan ja koiran seuraan, joten uudessa kodissa voi olla kissakaverin lisäksi myös kissoihin tottunut koira.

Erityisesti aiemmin kovin arka Hans on reipastunut paljon aikuisen kissan esimerkin avulla. Pienet lapset ovat kuitenkin vielä pojan mielestä kovin pelottavia. Rauhallinen aikuiskoti kissakaverin kanssa on siis Hansille edelleen paras vaihtoehto.

11.8.2015 Kollipoika Hans ja sen sisko Eltsu muuttivat Rekkujen kotihoitopaikkaan Vantaalle heinäkuun alussa. Viikkoa myöhemmin porukkaan liittyi eri pentueesta tullut pieni kissapoika, joka sai varsin osuvan nimen, Ipana.

Hans on ujo ja rauhallinen poika. Sylikissa se ei ainakaan vielä ole, mutta antaa jo silittää ja tulee haistelemaan hoitotätiä, jos ympärillä on rauhallista.

Paras koti Hansille olisi rauhallinen aikuiskoti, missä rohkeutta antamassa olisi reipas kollikaveri.

Hans ei ole mikään linssilude, vaan pysyttelee mieluummin piilossa kameralta. Siksi pojasta onkin vain pari kuvaa. Kuvissa myös sisko Eltsu.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.