Hanni (nyk. Hani)

Lisätty sivulle: 2010-09-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Hanni (nyk. Hani)
15.10.2010 HANNI SAI OMAN KODIN TURUSTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

12.11.2010 Heipä hei, terveisiä Turusta. Hani on kotiunut tänne ihan hyvin ja on kovasti leikkisä ja utelias kissa. Liitteenä muutama uusi kuva hänestä.

Terkuin, Heli

****

NAARAS, noin 4kk syyskuussa 2010

13.9.2010: Kaunis Hanni odottaa omaan kotiin pääsyä omaan kotiin kotihoitopaikassa Tallinnassa.

Kertomus Tallinnasta:
Larissan aviomies-Edik oli työasioissa Itä-Virumaalla, Sillamäellä. Iltapäivällä, kun mies ajoi kaupungista ulos hän huomasi maantien vieressä kauniin sinisen kissanpojan. Paikka oli autio, joten oli selvää, että pentu oli hylätty, eikä sitä voinut siihen jättää. Kisuli oli ystävällinen ja tuli liki mutta pelästyi, kuin Edik halusi ottaa sitä syliin ja pakeni.
Melkein 3 tuntia jahtasi mies kissaa, oli vähällä pudota veteen, lopuksi heitti kissan päälle takin ja sai sen kiinni. Laittoi pennun salkkuun ja halusi jo aloittaa matkansa, kuin muisteli että jahtaessa kissaa kuuli ruohosta vienon äänen. Meni etsimään ja löysikin pikkuisen ruskean pennun- se oli toki heikko ja nääntynyt eikä sillä ollut enää voimia. Hän laittoi pennun takin alle lämpöön ja aloitti matkan kotiinpäin.

Noin 4kk sininen kissatyttö (Hanni) on terve, iloinen ja reipas.
Noin 1,5kk kissapoika (Boba) on myös toipumassa ja sillä menee hyvin.
Molemmat ovat ihanat, rakastavat ja ystävälliset.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.