Hannah

Lisätty sivulle: 2008-08-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Hannah
28.9.2008 HANNAH MUUTTI OMAAN KOTIIN KIRKKONUMMELLE KOIRAN KAVERIKSI

****

NAARAS, noin 4,5kk (syyskuussa 2008)/Vantaalla

21.9.2008 Tänään tyttölauman koko pieneni vähän sillä Hilda ja Henni siirtyivät toiseen hoitopaikkaan Turkuun, sillä jostain syystä pääkaupunkiseudulla ei osata arvostaa kaunista raidallista kisua tarpeeksi ja tytöistä ei ollut tullut kyselyitä:(

Hannah tykkää Mirosta ja yleensä Miro nukkuukin kiipeilypuussa joko Hannah tai Heta kainalossa. Välillä toki tulee liian kuuma ja sitten on pakko jokaisen ottaa kiipeilypuusta oma paikkansa kuten kuvasta näkyy:)

9.9.2008 Nää on kyllä niin suloisia! Tehonelikko on nyt päässyt asustamaan meidän tietokonehuoneeseen, jossa isoveikkana toimii Miro-kissa (joka myöskin etsii omaa kotia). Hannahah on viime aikoina ollut porukan reippan tytteli ja eilen olikin kovat painit Miron kanssa menossa, välillä piti ihan toppuutella menoa kun näytti jo niin hurjalta leikki.

13.8.2008 Nyt on nelikolta leikattu kynnet ja muutenkin tehty paremmin tuttavuutta. Hannah innostui myös kehräämään sylissä:)

11.8.2008 Hannah tykkää hiiristä! Ainakin minttuhiiri sai tämän pentusen innostumaan ja sainpa napattua pienokaisen syliinkin tekemään tarkemmin tuttavuutta. Alkuun jännitti kovasti, mutta kun rauhallisesti silittelin niin Hannah huokaisi pitkään ja rentoutui. Voi kumpa se muistaisi vielä tänäkin iltana että eilen oli kiva olla sylissä. Kissaneitoset ovat toki kovasti hämillään kun joutuivat valitettavasti vaihtamaan hoitopaikkaa, sillä vanha hoitajarouva ei voinut niitä enää pitää, mutta ehkä lähitulevaisuudessa häämöttäisi jo se oma koti jonne kukin pikkukisu pääsisi asettaumaan taloksi:)

3.8.2008 Sisarukset Henni, Heta, Hilda, Hannah tahtoisivat löytää oman kodin jossa voisivat viettää onnellisia kissanpäiviä. Omassa kodissa olisi hyvä olla reipasta ja mukavaa kissaseuraa tarjolla.

Kertomus ensimmäistä kotihoitopaikasta:
“Oli onnea että pennut syntyivät ruokakaupan kellarissa eivätkä kärsineet nälästä, koska myyjättäret ruokkivat pentuja. 1,5 kk ikäisinä pennut pääsivät kotihoitoon vanhemmalle rouvalle ja kiintyivät häneen. Vieraita vähän pelkävät koska eivät ole tottuneet seuraan. Kotihoidossa on vanhempi koira ja kissa joista pennut tykkäävät.”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.