Hanna

01.06.2016

Alkuperä: Suomi

17.7.2018

Hanna muutti yhteiseen uuteen kotiin pentunsa Hestian kanssa.

 

Kaunis ja nuori Hanna-kissa saapui rekkujen sijaiskotiin uudenvuodenpäivänä luovutusikäisten pentujensa kanssa, vatsassa vielä uudetkin vauvat. Nyt tämä viimeinenkin pentue on lähetetty maailmalle omiin koteihinsa, ja viimein on Hannan vuoro löytää se ikioma loppuelämän koti josta löytyisi mukavat rapsuttelijat ja laservalolla leikittäjät.

 

Smaragdisilmäisen ja lumoavana katseen takana Hanna on rapsuttelusta nauttiva ja helposti leikkeihin lähtevä neito. Hannalla ei ole suuria vaatimuksia elämän suhteen. Tosin, liian pitkän päivän poissa ollut hoitaja saa naukupalautteen, mutta se annetaan anteeksi kunnon rapsutustuokiolla. Kun leikkiä ja hellyyttä on saatu sopivasti Hanna vetäytyy usein omiin oloihinsa kauneustorkuille ja seurailemaan kotiväen touhuja kiipeilypuun korkeuksista.

 

Nuorena ja leikkisänä kissana Hanna arvostaisi toisen kiltin tyttökissan seuraa. Hanna on kasvanut koirakodissa, mutta ei ole tietoa siitä tuleeko se koirien kanssa toimeen. Pieniä lapsia Hanna pelkää, joten aikuiskoti tai koti, jossa lapset ovat jo reilusti kouluikäisiä olisi Hannalle passeli.