Hani (nyk. Scilla)

10.08.2017

Alkuperä: Suomi

21.3.2018 Hani(uudelta nimeltään Scilla) löysi loppuelämän kodin Espoosta yhdessä emonsa Lillan kanssa. Tytöt ovat kotiutuneet loistavasti ja kiintyneet kovasti uuteen perheeseensä. Onnea uuteen kotiin, Hani ja Lilla!

 

27.09.2018 Kuulumisia kodista:

 

“Heippa!

Rosie ja Scilla ovat kotiutuneet tosi hyvin. Ovat oikein onnellisia hurinakoneita, heinäkuussa Scilla päätti ruveta loikoilemaan ihmisen mahan päällä ja tulee siihen aina kun tilaisuus tulee. Öisin pörrää isäntäväen sängyssä kun häntä ei nukuta, pesee nukkujien kasvoja ja vähän pureskelee, että herätkääpäs.

Rosie ei ihan sylikissaksi ole ruvennut, mutta pyytää kyllä kovasti silityksiä ja käväisee sohvalla vieressä. Molemmat kehräävät todella paljon. On niin ihanaa,  kun heitä on kaksi,  ovat mainio pari. Touhuavat paljon yhdessä, pesevät toisiaan ja välillä Rosie-rouva vähän rähjääkin ipanalle.  Enimmäkseen ovat kuitenkin sopuisia.

 

Kiitos Rekulle kissoista

Antti ja Elise”

 

***

Silityksiä rakastava nuori kissaneito Hani muutti maaseudulta Rekkujen hoiviin uutta kotia etsimään. Ystävällinen Hani etsii ensisijaisesti rauhallista kotia yhdessä kauniin emonsa Lillan kanssa. Tytöt ovat parhaita ystäviä ja ihana äiti-tytär -tiimi. Sijaiskoti sijaitsee Sipoossa.

Hani on ystävällinen ja seurallinen kaunotar. Se rrrrakastaa siliteltävänä olemista, ja kun Hanin seurassa vain on, ei kehräämisestä ja puskemisesta tule ihan äkkiä loppua!  Kuvien ottaminenkin on Hanin seurassa taitolaji sillä tämä tyttö haluaisi vain puskea kameraa ja kerjätä silityksiä tylsän poseeraamisen sijaan.

Uudet ihmiset saavat Hanin hetkeksi mietteliääksi, mutta kun tytön seurassa viettää muutaman minuutin, tulee se puskemaan ja hakemaan silityksiä myös vierailta. Kaikkiaan Hani on utelias tyttö, joka osallistuu innolla kaikkiin kodin puuhiin.

Välillä Hani intoutuu pieneen leikkiin lelujen kanssa, mutta muuten se on varsin rauhallinen tyttö vaikka onkin nuori kissa. Hani antaa käsitellä itseään kiltisti, vaikka sylikissaelämä on vielä hiukan vieras. Erilaisia hoitotoimenpiteitä tulee uudessa kodissa  vielä harjoitella, sillä Hanilla ei ole niistä aiempaa kokemusta. Hanin ihannekodissa olisikin hyvä olla jo jonkin verran kissakokemusta.

 

Hanin emo on kaunis Lilla. Hani ja Lilla ovat hyviä kavereita keskenään ja olisikin hienoa, jos tytöille löytyisi yhteinen koti <3 Tytöt ovat tottuneet kiltteihin koirakavereihin, kunhan niitä voi ensin tarkkailla pienen etäisyyden päästä vaikka kiipeilypuun suojista.