Hana (nyk. Hulda)

Lisätty sivulle: 2016-12-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Hana (nyk. Hulda)
2.1.2017 Hana sai kodin Espoosta toisen kissan kaverina.

***

Naaraspentu, leikattu, synt. 4.10.2016, kotihoidossa Helsingissä. Luovutus aikaisintaan 27.12.2016.

10.12.2016 Sohvin suurperheen pennut ovat nyt valmiita löytämään omat kotinsa. Rekku Rescuen kotihoitoon pennut pääsivät Kiikoisten löytöeläinpalvelun kautta yllätettyään ensin paikalliset kesämökkeilijät. Sohvin ja pentujen tarinasta voit lukea lisää täältä ja lisää kuvia pennuista löytyy myös Facebookista hastagilla #sohvilaiset. Pentueeseen kuuluvat Kuma, Kiri, Kawa, Hana, Mori, Tora ja Sora.

Hana (suom. Kukka) hurmaa kauniilla, tapittavilla surusilmillään kenet tahansa, sanomatta sen enempää mitään. Väsyn yllättäessä Hana nukahtaa helposti syliin ja rentoutuu täysin. Sylistä löytyykin usein täysin lötköpötkö kissanpentu. Hereillä ollessaan Hanasta kuoriutuu kiipeilystä ja raapimisesta pitävä normaalin kissanpentu. Hanalle on ensisijaisesti haussa kissakaverillinen koti tai vaihtoehtoisesti Hana voisi lähteä uuteen kotiin jonkun sisaruksensa kanssa.

Hana sisaruksineen saavuttaa 12 viikon iän jouluna ja on valmiina uuteen kotiin joulun jälkeen. Kotihoitopaikassa ruoka on maistunut hyvin ja pennut ovat pysyneet terveinä. Pennut ovat saneet runsaasti ihmiskontakteja syntymästään lähtien ja ovatkin hyvin sosiaalisia. Muihin lemmikkeihin pennut eivät ole tutustuneet.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.