Hamlet

Lisätty sivulle: 2015-10-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Hamlet
31.10.2015 Hamlet sai kodin toisen kissan kaverina Helsingistä.

***

Leikattu uros, s. 6/2015. Kotihoidossa Hämeenlinnassa.

14.10.2015 Hamsu on nyt päässyt omasta huoneestaan valloittamaan koko asunnon ja siitäkös vasta riemu repesi! Halsteri painattaa kahden aikuisen kollin kanssa peräkanaa ympäri asuntoa ja pitäähän sitä vähän painia siinä välissä! Muistaa Hamsu sentään hoitotätiäkin välillä ja antaa melko hyvin silitellä ja rapsutella, vaikka moni muu touhu olisi paljon mielenkiintoisempaa pienen kissan mielestä. Ehkä sitten vähän vanhempana keretään välillä pysähtymään. Hamsusta on kuoriutumassa oikein salonkikelpoinen kaveri!

6.10.2015 Hamlet on iloinen, vilkas ja leikkisä pieni pikimusta kollinalku. Hamlet vielä hieman aristelee ihmisiä, mutta reipastuu kyllä päivä päivältä. Leikityksen ja syömisen ohella Hamsua saa jo rapsutella ja hurinamoottori lähteekin herkästi käyntiin! Syliinnostoa Hamsu vielä aristelee, mutta sylissä kuitenkin rentoutuu nopeasti. Eli uuden kodin olisi hyvä jatkaa sylitysharjoituksia, jotta Hamsua on helppo käsitellä aikuisenakin.

Halsteri rakastaa muita kissoja yli kaiken ja painileikit ovat sen mielestä parhautta! Tulevassa kodissa tulisi siis olla reipas kollikaveri, joka myös jaksaisi leikkiä Hampsterin kanssa. Hamsun otteet ovat sen verran rajut, että tyttökissat tuskin tykkäisivät siitä. Toisten kissojen avulla Hamsua onkin helppo lähestyä.

Sisarukset Helga, Harald ja Hamlet ovat tulleet Rekku Rescuelle Sastamalasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön tarvittaessa, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.