Halvar

01.10.2017

Alkuperä: Suomi

Halvar, Hampus, Hauke, Hildy, Hafsan, Harley, Hilbert ja Havoc tulivat rekkujen hoitoon suuresta sisäkissalaumasta. Kyseessä ei ole jättipentue, vaan pikkuisia on kolmea ikäluokkaa. Ikäeroa on kuitenkin niin vähän että kaikki kahdeksan tulevat mainiosti toimeen keskenään ja voisivat mielellään muuttaa joko täysi- tai puolisisaruksen kanssa uuteen kotiin, ellei kodista kissakaveria löydy jo ennestään.

 

Vaikka pennut ovat peräisin isosta kissalaumasta, ne ovat kuitenkin tottuneet ihmisiin ja käsittelyyn. Pennut ovat alun varovaisuuden jälkeen reippaita ja iloisia tyyppejä, jotka rakastavat keskenään painimista ja jahtaamista, syövät hyvällä ruokahalulla ja käpertyvät melkein kaikki myös hoitomamman kainaloon helliteltäväksi. Vieraiden ihmisten kanssa saattaa aluksi hieman ujostuttaa, mutta ei niin paljon että pitäisi piiloon asti livahtaa.

 

Halvar on hieman hassunnäköinen, roteva pojanalku, joka sisaruksistaan poiketen vielä vähän kavahtaa sylittelyä. Silitykset kuitenkin kelpaavat, vaikka Halvar haluisikin mieluiten osoittaa ystävyyttä nakertelemalla silittävän käden sormia. Halvar on kova poika painimaan sisarustensa kanssa, ja tulevassa kodissa reipas painikaveri onkin ehdoton vaatimus.