Hallu

Lisätty sivulle: 2006-08-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Hallu
9.11.2006 HALLU SAI YHTEISEN KODIN HOITOSISKONSA ESIKON KANSSA

****

NAARAS, lokakuun 2006 lopussa noin 6kk

Hallu on Rotterman-kauppakeskuksen takaa löydetty pentu. Se on löydetty sisarustensa Populuksen,Enkelin ja Mau Maun kanssa, mutta muut sisarukset ovat jo löytäneet ja tämä kaunokainen on jäänyt nyt yksin. Elänyt Tallinnassa kotihoidossa häkissä. Reipas kissa odottaa uutta kotia kotihoidossa Suomessa (Vantaalla) jonne se tuli hoitoon Esikko kissan kanssa 3.10.2006.

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA 15.10.2006: Hallu arkaili alkuun kun menin hoitohuoneeseen, mutta sitten kun ajattelin esitellä sille meidän omia eläimiä koiraportin takaa niin tämä kissahan muuttui silmissä! Se innostui näkemästään kissakaverista niin että meinasi puskea koirapostin kumoon ja koirankaan näkemin ei lopettanut kuuluvaa kehräystä jonka se oli aloittanu. Hallu on oikein kaunis ja simpsakka kissaneiti ja nauttii hellyydestä, alkujännitystä oli tosiaan aluksi ilmassa, mutta nyt kun ollaan tutustuttu niin siitä huomaa että se tosiaan rakastaa hellyyttä ja rapsuttelua. Kynnet olivat pääseet kasvamaan tosi pitkiksi, sillä Tallinan puolella Hallu oli tosiaan joutunut olemaan häkissä jossa se ei ilmeisesti ollu päässyt teroittamaan kynsiään, mutta kynsien leikkuu onnistui hyvin ja edes se ei saanut kehräystä loppumaan:)

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA 30.10.2006: Hallu ja kämppiksensä Esikko vaihtoivat meillä viikonloppuna hoitokoirien tieltä tietokonehuoneeseen jossa seuraa riittää kaiket illat, sillä yleensä joko minä tai avomies ollaan aina koneella! Tytöt ovat huomattavasti reipastuneet ja sylittelemään täytyy päästä tämän tästä, nytkin kun istun tässä tietokoneella ja yritin tehdä hommia niin syliin oli ängettävä ihan väkisin:) Muiden kissojen kanssa on tehty hieman tuttavuutta, sekä koiratkin on tsekattu ilman minkäänlaista viiksikarvan värähdystäkään – reippaita tyttöjä! Sekä Hallu että Esikko ovat kovia kehräämään, lähes koko ajan huoneessa ollessa saa kuunnella rentouttavaa kehräyksen ääntä, voiko mukavampaa ääntä ollakaan! Molempien kynnet on leikattu ilman minkäänlaista vastarintaa (keräyksen säestämän tietysti!) ja muutenkin kyseessä on kaksi todellista valioyksilöä. Kuuntelin kun avomies jutteli Hallulle että “Oletpa sinä kaunis, jos meillä olisi kissan paikka vapaana niin voisit kyllä jäädä meille, mutta nyt sinulle täytyy etsiä parempi koti…” Ja meillehän nämä tytöt tosiaan jäisivätkin ellei meillä olisi jo ennestään paria koiraa ja kolmea kissaa + kolmea pidempiaikaista hoitokissaa. Nyt siis on etsinnässä se parempi koti, joko tytöille yhdessä tai erikseen.