Halla

Lisätty sivulle: 2013-12-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Halla
29.12.2013 Halla sai kodin Porista toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

21.5.2014 Kuvaterveisiä Hallalta!

2.1.2014 Haimme Hallan kotiin sunnuntaina. Matka meni ihan hyvin. Halla oli hipi hiljaa kopassa. Auton äänet ja kaikki muu varmasti jänskätti kovasti. Täällä kotona Halla majoittui takkahuoneeseen omaan rauhaan. Alun ihmettelyn jälkeen saatiin kyllä hyrräyksetkin irtoamaan rapsuttelun ja silittelyn myötä. Ruoka on maistunut hyvin. Löydettiin eläinkaupasta niitä suosittelemianne ruokia ja kanankaulaakin on järsitty. Pissa- ja kakkajutut toimii normisti. Mitään oireita ei ole ilmaantunut eli kaikki tuntuisi olevan siltä osin ok. Ollaan nukuttu vuoron perään Hallan kanssa takkahuoneessa ja Halla tulee välillä viereen nukkumaan. On myös innokas touhuilemaan lelujen kanssa. Ja huiskun kanssa saa vauhtia töppösiin. Nyt sitten ollaan vähän nähty jo Manta-kissan kanssa ja kiinnostus on kova puolin ja toisin. Suhinat ja urinat tuli molemmilta mut silti ollaan uteliaita. Mitään hyökkäilyä ei ollut. Pikkuhiljaa jatketaan. Halla on myös käynyt tutkimusmatkalla muissakin huoneissa ja sekin näyttää kovin kiinnostavan. Sylissä sitten rauhoittuu ja nukahtaa ja kehrää. Aivan ihana pieni tyttö. 💗

***

Leikattu naaraspentu, s. 9/2013, kotihoidossa Helsingissä.

14.12.2013 Halla siirtyi Helsinkiin kotihoitoon.

10.12.2013 Pieni “pakastinpentu” Halla (aka Mini-Tiiti Miiti) saapui Rekuille kotihoitoon sisarustensa Kuuran ja Rati-riti-rallan kanssa joulukuun alussa. Pikkuiset on haettu vanhalta rouvalta, jonka ulkoileva kissa oli saanut pennut. Aikaisempien pentujen tapaan kohtalona olisi ollut lopetus, ellei rouva olisi saanut yhteyttä paikalliseen eläinsuojeluvalvojaan. Pentuja haettaessa ne löytyivät vanhasta, toimimattomasta arkkupakastimesta, ne olivat eläneet makkaralla ja olivat täynnä matoja. Tästä alkoi pikkuisten matka kotihoitoon ja emokin on leikattu, joten uusia pentuja ei ainakaan tälle kissarouvalle enää synny.

Miiti on pieni energiapommi, joka saa pentuhepuleita aamusta iltaan. Yöt nukutaan nätisti toisen kissan vieressä hoitotädin jalkojen välissä. Miiti etsii kotia, jossa olisi reipas ja sosiaalinen kissakaveri (mielellään tyttökissa) eikä pieniä lapsia tai muutenkaan liikaa meininkiä. Miitille on riehakkaiden kollien painimatsit vähän liikaa. Uuden omistajan tulisi olla kiinnostunut turkinhoidosta, sillä sitä tällä neidillä näyttäisi piisaavan. Miiti nauttii kovasti karstalla kampaamisesta ja se saakin kehruumoottorin nopeasti käyntiin.

Miiti oli alkuun kauhuissaan jouduttuaan hoitoon ja ihmisten käsittelyyn. Tämän takia Miiti erotettiin sisaruksistaan, jonka jälkeen neiti reipastuikin nopeasti. Nykyään Miitiä saa jo silitellä ja rapsutella, mutta välillä lähestyvä hoitotäti saa sähinät osakseen. Miiti siis vielä miettii, onko se ihminen kiva juttu vai ei. Miiti ei yleensä oikein malttaisi olla paikallaan sylissä, vaan rimpuilee ja valittaa määkyen säälittävästi. Syliharjoitteluja tulee siis edelleen jatkaa uudessa kodissa. Miiti kyllä lopulta rauhoittuu syliin ja parit päikkäritkin olemme ottaneet yhdessä, Miiti vatsani päällä torkkuen. Miiti tykkää juosta huiskan ja laserlelun perässä loputtomiin, myös erilaiset pallot ovat pikkuneidin mieleen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.