Haisuli

12/2023 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Vantaa (sijaiskodissa)

Varattu

Emme tällä hetkellä ota enempää hakemuksia Haisulista.

 

***

Haisuli on energinen ja ihmisrakas kissanpentu, joka etsii omaa kotia toisen samanhenkisen kissakaverin luota.

 

9.7.2024

 

Täällä kotia etsii pieni Haisuli-poika. Haisuli tuli Rekkujen sijaiskotiin kodinvaihtajana itsestään riippumattomista syistä noin 7 kuukauden iässä. Hän on utelias, kiltti, energinen ja leikkisä. Syliin ja siliteltäväksikin poika malttaa tulla kunhan jaksaa vain olla paikoillaan hetken.

Nukkumaan Haisuli tulee usein kiinni ihmiseen, oli sitten vain päivätorkut tai yöunet. Ruoka on tämän pikku kollin maailman keskipisteenä. Haisuli varastaa ihmistenkin ruuat lautaselta jos saa siihen mahdollisuuden. Uuden kodin olisikin hyvä olla valmiina vahtimaan kuin haukka kaikkea ruoan kaltaista, sillä Haisuli on salaman nopea nappaamaan herkkupaloja kuten kurkkua ja juoksemaan pakoon saaliinsa kanssa. Myös pöydälle unohtunut voisilmäpulla katoaa parempiin suihin. Talous- ja vessapaperirullat ovat myös mukavia revittäviä tämän kollin mielestä, jos niitä johonkin saavutettaviin jää.

Haisuli on käynyt heinäkuussa 2024 hammaskivenpoistossa ja hampaiden röntgenkuvauksessa, jonka perusteella hampaissa ei havaittu muutoksia. Eläinlääkäri suositteli päivittäistä hampaiden harjausta. Haisuli antaa käsitellä hienosti ja sijaiskodissa tehdyt lääkinnätkin sekä hoitotoimenpiteet ovat onnistuneet ongelmitta. Haisuli onkin kiltti käsiteltävä, eikä sillä ole tapana purra tai näykkiä näissä tilanteissa.

Haisuli etsii kotia, jolla olisi tarpeeksi aikaa nuoren herran tarpeiden aktivointiin. Haisuli on muutamia kertoja päässyt tutustumaan toiseen kissaan ja on aina suhtautunut lajitoveriin uteliaasti ja ennakkoluulottomasti. Haisuli etsiikin uutta kotia, jossa sille olisi samanhenkinen, energinen kissakaveri. Koirista Haisulilla ei ole kokemusta.