Hagrid (nyk. Oliver)

08/2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Hagrid löysi oman kotinsa yhdessä veljensä kanssa. Uudessa kodissa nimi muotoutui Oliveriksi. 

15.11.2020 Kuulumisia kodista:

“Molemmat pojat ovat sopeutuneet todella hyvin! Jo muutaman päivän jälkeen olivat kuin ihan kotonaan. Percy (nykyään Simba) rakastaa leikkiä yli kaiken ja helposti jaksaisi koko päivän touhuta. Mutta kun Simba viimein väsyy niin rakastaa tulla viereen nukkumaan. Hagrid (nykyään Oliver) on myös kova leikkimään mutta rakastaa myös rapsutuksia ja seuraa. Molemmille maistuu ruoka ja ovat käyneet hienosti hiekalla. Mitään ongelmia ei ainakaan vielä ole tullut eteen ja kaikki on mennyt hyvin 😊”

***

Hagrid on utelias kissanpentu, joka haluaa tutkia läpi kotinsa jokaisen nurkan. Hagrid on aktiivinen ja leikkisä, mutta pitää myös ihmisen seurasta, ja ihmisen vieressä tuntuukin olevan paras nukkumapaikka. Hagrid etsii yhteistä kotia veljensä Percyn kanssa.

11.10.2020

Kotihoitajan luona Hagridista on tullut rohkea pikkukissa. Se on hyvin samankaltainen veljensä Percyn kanssa, sillä molemmat ovat ihmisrakkaita sekä leikkisiä kissoja. Molemmilla on todettu kissojen herpes, joka on aiheuttanut heille silmätulehduksen. Silmätulehdukset on molemmilla hoidettu, mutta herpes saattaa aiheuttaa oireita myöhemminkin. Kissan herpes ei tartu ihmiseen.