Haddock (nyk. Eden)

Lisätty sivulle: 2015-11-22

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Haddock (nyk. Eden)
28.12.2015 Haddock muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kollin kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

Ajattelin lähettää teille päivityksenä Haddockin, uudelleenristittynä Edenin, kuulumisia ensimmäiseltä viikolta. Eden oli heti alusta alkaen todella reipas ja tutki innokkaasti uutta kotiaan, sen sijaan meidän Luis kissa ei oikein tiennyt miten tuollaiseen pikkukaveriin pitäisi suhtautua. Ensimmäinen ilta meni sitten Luisin puolelta vähän pakoillen ja sähisten joten Eden laitettiin nukkumaan kylpyhuoneeseen ensimmäiseksi yöksi. Heti seuraavasta päivästä lähtien kissat ovat kuitenkin olleet erottamattomat, Eden seurailee Luisia joka paikkaan ja vei aluksi vähän röyhkeästi Luisin suosikkipaikankin kiipeilypuusta, mutta nyt tuntuu että pojat ovat päässeet yhteisymmärrykseen nukkumapaikoista. Molemmat rakastavat painimista ja toistensa jahtailua, omistajienkin kädet ja jalat ovat jääneet rauhaan kun Luis sai enemmän omankokoisen leikkikaverin, jonka kanssa yhdessä purkaa ylimääräistä energiaa :-) Laserpointteri on myös ihan ykkösjuttu ja siitä lähtee melkoinen kilpajuoksu käyntiin! Ruokahalu Edenillä on aivan pohjaton, hän varmaan söisi niin paljon kuin vain annettaisiin, joten olemme asettaneet kissoille tiukat ruokailuajat. Hän on jopa innostanut aiemmin hiukan nirson Luisinkin syömään kuppinsa puhtaaksi, sillä Luis ei tunnu pitävän ajatuksesta että joku pikkuveijari tulee hänen kupilleen siivoamaan tähteet. Kaikin puolin olemme olleet siis tosi tyytyväisiä uuteen perheenjäseneemme ja myös iloisia siitä, että kissat ovat tulleet kaikista peloistamme huolimatta näin hyvin juttuun :-)

***

Leikattu urospentu, synt. 8/2015.

22.11.2015 Tuhannen turskateiksi Tintti-albumien innoittamana nimetyt pennut saapuivat Rekkujen kotihoitopaikkaan 18.10. Pennut ovat kotoisin Satakunnasta ja lähtöisin eri pentueista, mutta siitä huolimatta selvästi kasvaneet yhdessä. Dupond, Haddock, Miarka, Nushka, Tintin, Tuhatkauno ja Yamilah kohtelevat toisiaan kuin sisaruksia.

Esikuvansa tapaan saattaa Haddockilta silloin tällöin päästä kirous – tai kissan ollessa kyseessä sähinä, mutta silityksetkin kelpaavat ja vähitellen käynnistyy rukki. Haddock on hyvin leikkisä ja innokas tutkimaan uusia paikkoja hetken empimisen jälkeen.

Haddock etsii kotia yhdessä asuinveljensä kanssa tai reippaan kollikissan kaverina. Pentua ei suositella aivan pienten lasten perheeseen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.