Haakon (nyk. Nero)

Lisätty sivulle: 2012-07-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Haakon (nyk. Nero)
5.8.2012 Haakon muutti omaan kotiin Röykkään yhdessä Vinksinin kanssa vanhemman kissarouvan kaveriksi.

***

Urospentu, noin 13 vkoa (heinäkuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä.

31.7.2012 Haakon hurmuri se vaan jaksaa hurmata kaikki kylässä kävijät. Haakon tykkää nukkua yöt hoitomamman jaloissa, ja peuhata muiden kissojen kanssa mielin määrin. Haakon on kovin innokas jo muuttamaan omaan kotiin, jossa voisi olla kiva kissakaveri seurana.

23.7.2012 Pojat Marius, Magnus ja Haakon olisivat ihan valmiita lähtemään omaan kotiin. Kaikki pojat antavat tehdä hoitotoimenpiteet hienosti ja vieraiden kanssa tulllaan leikkimään ja saa myös silittää joten ei ole alkuun ujostelleetkaan mitään arkajalkoja enää :D Haakon on reipas edelleen ja tykkää tulla moikkaamaan kaikkia vieraita.

10.7.2012 Haakon saapui kesäkuussa kotihoitoon yhdessä veljiensä Magnuksen ja Mariuksen sekä ottosiskojensa Ingridin ja Alexandran kanssa.

Haakon on reipas riehuja, joka hakeutuu ihmisen seuraan ja on aina ensimmäisenä tutkimassa kaikkea uutta ja jännää. Haakon on tavannut myös eri-ikäisiä lapsia, eikä tämä pikkukolli heitäkään ole säikähtänyt. Hienoa olisi, jos Haakon saisi yhteisen kodin joko veljensä Magnuksen tai Mariuksen kanssa, tai kotona odottaisi mukava kissakaveri tätä ikiliikkujaa.

Näistä ihanista ipanoista löytyy lisää kuvia ja keskustelua TÄÄLTÄ.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.